Bokat första boendet till Bali-resan!

Allmänt, Resor

Som jag skrev för någon vecka sedan så har jag och Gustav bokat en tre veckors semester till Bali som äger rum i Mars. INGEN kan vara såhär taggade på semester som vi är haha. Det blir vår andra solsemester tillsammans och jag vet verkligen redan nu att vi kommer ha det så bra. Vi har ju fått massor med tips från er angående boende på Bali - tusen tack för det! Än så länge har vi bokat två boenden och jag tänkte berätta om båda men först detta nedanför som faktiskt inte är på Bali utan på Gili Air, en liten ö som ligger precis utanför Lombok som ligger bredvid Bali. Ön är pytteliten, det finns bland annat inga bilar där. Hur underbart? När vi läst lite om Gili Air så beskrivs det ungefär såhär "förväntar du dig fest så kommer du bli besviken. Gili Air är ön för dig som vill ha lugn och ro", haha passar oss UTMÄRKT.

Jag började googla runt på "Yoga retreats Bali". Som ni redan vet så har jag (och Gustav som tur är) fastnat för yoga, specifikt Yin yoga. Detta är något vi mer än gärna skulle vilja göra på vår resa så jag kikade runt på en hel del olika men fastnade för ett specifikt ställe och det var detta nedanför:

Vi kommer bo här i en hel vecka! Först kikade vi lite på att köra 3-4 dagar på något Yoga retreat men det blev en hel vecka, vi fastnade verkligen för det. Stället heter Flowers & Fire Garden Gili Air och ligger mitt på Gili Air med typ 200-300 meter till havet. Vi bokade en egen bungalow som ser ut som på bilderna ovanför. Drömmigt värre.
Alltså kan fan inte tänka mig något mer goals är att utöva yoga på det här stället. Ser så sjukt härligt ut. Dom har 2-3 yogaklasser om dagen och det är främst Vinyasa och Yin. Två gånger i veckan är det också meditation.

Jag och Gustav satt bara och gapade när vi såg bilderna på maten..(!!!!!) Herregud.

Här är lite bilder som visar Gili Air! Kan tänka mig att vi kommer göra dagsutflykt till mer omtalade Gili T också! :)

Jag tror faktiskt att jag för första gången någonsin kommer ta 5-7 dagar ledigt från bloggen när jag befinner mig här. Självklart kommer jag fota MASSOR, samla massor med annteckningar som jag sen kan uppdatera er med men tror att det skulle vara bra för mig att verkligen koppla bort på riktigt. Få ut det mesta av upplevelsen när man väl är på ett sånt här ställe. Här kommer vi i alla fall vara i slutet av resan. Sen har vi tre nätter på Bali igen innan vi flyger hemåt mot Sverige. Perfekt avslut på resan tror och hoppas jag på! <3

Gillar

Kommentarer

Karolina,
Åhhh Bali är verkligen bästa stället, jag är så avis på er fast jag precis kommit hem där ifrån! Var bara där i två veckor och ville inte hem. NJUT och ha världens bästa resa. Ni kommer vara så laddade med energi efteråt ?
nouw.com/karolinaar
Julia
,
Tur att ni har varandra och yogastället för annars finns risken att man blir riiiktigt uttråkad på Gili Air då det är en så extremt liten ö 😊
Laura
,
Ett tips på att få ännu mer ”leva i nuet”-känsla: strunta i digitalkamera och använd bara analog engångskamera på detta ställe? Man kan ju framkalla bilderna och få dem digitalt sen! Det skulle ju också verkligen reflektera er upplevelse sååå fint här på bloggen, med analoga bilder!!
Molly
,
Vad jobbar Gustav med? 😊 letar efter ett jobb som är hyfsat bra betalt men inte kräver mer än gymnasieutbildning