Bokat hotell i Las Vegas

Allmänt, Resor

Hörni, höst och främst; tusen tack för alla era tips och kommentarer kring boenden till min och Mathildas USA-resa. Det har verkligen hjälpt jättemycket! Nu har vi i alla fall bokat det första boendet för resan och det är som ni ser på bilderna helt MAGISKT. Detta kommer ju självklart bli det lyxigaste boendet för hela resan men vi kände att är det någonstans man ska bo lyxigt, ja då är det i Las Vegas. Vi bokade en svit på The Venetian som ligger väldigt centralt. Som ni ser på bilderna så ska hotellet efterlikna Venedig, hur coolt? Det åker alltså omkring små båtar på hotellområdet, då förstår man ju hur enormt hotellområdet måste vara haha..

Förutom hotell i Las Vegas har vi nu bokat flyg från Los Angeles - Hawaii och sen från Hawaii - Las Vegas så det känns väldigt skönt. Det som är kvar nu är flyg från Las Vegas - New York och boende i San Fransisco, Los Angeles, Hawaii och New York. Det känns skönt att börja beta av lite kostnader redan nu så man också får en bild av vad allt faktiskt kommer att kosta. Är så taggad!! Bara (bara...) åtta månader kvar!

Gillar

Kommentarer

Julia,
Jag var inställd på att "It" skulle vara filmen från helvetet, men den är mer rolig faktiskt??? Det bara själva clown-karaktären som är obehaglig, huvudpersonerna är skitsköna! ?
Juliaflod_@live.se
sara,
men wow, vilken upplevelse med ett sånt lyxhotell! AVIS
devote.se/sara
Malin
,
Bra val, har bott där o det är magiskt ? Nästa år i maj blir det min femte USA resa, älskar det landet. ??
Lina
,
Herregud vad härligt, ni kommer ju ha the time of your lives därborta. Förväntar mig en STOR guide sen, min drömresa!! Underbart
Jennifer
,
Åh är bästa hotellet! Bodde där när jag var i USA i februari och hotellet har endast sviter, alltså inte vanliga rum. Dessutom har dem byggt upp som en stad i källaren på hotellet med restauranger och butiker. Ljuset är till och med ljusare på dagen och blir mörkare på kvällen, samt att taket ser ut som en himmel. Det finns en risk att gå vilse helt enkelt... Ni kommer ha det så bra!
Sara
,
Mäktigt!!! Hur många nätter ska ni vara i Las vegas? 😊
Ellen
,
Alltså HERREGUD vad dessa bilder får mig att sakna USA-resan jag gjorde i somras. Älskade verkligen Las Vegas även fast jag inte hunnit fylla 21!!??