BOO(S)TCAMP

Allmänt, Träning

REKLAM FÖR MITT OCH PISCHAS BOOTCAMP <3

ÄÄÄNTLIGEN finns platserna nu att boka. Det är sååå kul att ha något så här roligt att se fram emot nästa år tillsammans med er. Tänk att vi är ett gäng som kommer hänga tillsammans tre gånger i veckan i sex veckor och bara boosta och peppa varandra. Så kul! När idéen om ett bootcamp kom till mig för ett par år sedan så har jag sedan dess funderat kring vem eller vilka jag skulle vilja göra detta tillsammans med. Pischa Strindstedt är en sååå fin och härlig person och träningsprofil. Jag tycker hon sprider en så sund och bra bild av hälsa och träning, därför blev jag överlycklig när hon ville göra detta tillsammans med mig. Hon vann pris som Årets Grupptränare i Guldhjärtat nu för bara några veckor sedan och alla som någon gång tränat med henne förstår varför. Hon sprider sån härlig energi och man blir så glad och peppad i hennes närvaro.

Men åter till själva bootcampet. Platserna är nu släppta och ovanför hittar ni all info om tid osv. Alla som anmält sig kommer få ett mejl imorgon om du fått plats eller inte. Detta sker manuellt och det är därför det tar lite tid! Så var inte oroliga. Om det är så att det är många som anmält sig och att platserna tagit slut så kommer vi erbjuda dom en annan tid (också morgonpass). Mer om det i mejl till er det berör. Träningen kommer vara cirkelfys och kampsportsfys, inga förkunskaper inom kampsport behövs och vi kommer att anpassa träningen så den funkar för alla. Inför att bootcampet drar igång kommer jag be er berätta om er själva, er träningssituation osv så vi är införstådda i era förutsättningar.

OBS: Anmälan är bindande (självklart inte om platserna blir fulla, då behöver man såklart inte betala!)

HÄÄÄÄÄÄR kan ni anmäla er! <3

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
När kommer ni välja om man har kommit med eller inte?:) får man ett Mail ifall man inte har fått en plats också? När ska man betala?<3 Vill sååååååå gärna! Håller tummarna för att det finns plats </3 Anmälde mig dock igår så hoppas hoppas hoppas
Andrea Hedenstedt
,
Amanda
,
Men ÅÅÅÅH vad glad jag blir’ 7:15-8:00 passar mig ännu ännu bättre! Håller tummarna nu!
Andrea Hedenstedt
,
You’ve got maaail!!!