Bossiga brudar?

Allmänt

Veckans podd är ute och vi pratar bland annat om att vara bossiga. Att vi lätt kanske "kör över" våra pojkvänner, bland annat när det kommer till planering och inredning. Vi pratar också om alla hjärtans dag, om poddserien och lite annat. Avsnittet hittar ni som vanligt i Acasts app eller i Podcaster om ni söker på Mathilda och Andrea!

Hej på er igen hörni, nu är jag hemma hos mamma så mitt tidsschema blev inte exakt som planerat. Anton fick ta hand om tvätten så åt jag middag här istället när jag ändå hämtade Nora från skolan. Mötet hos Bonnier gick bra, jag fick prata inför kanske 20 pers om mitt jobb som influencer (person som jobbar med sociala medier) och svara på massor av frågor. Det var verkligen så himla roligt! Har inte alls problem med att prata inför folk, tycker snarare att det är roligt om jag ska vara ärlig. The spotlight's on me ;) Efter det åkte jag och Mathilda till Plan Sverige för ett möte med dom där vi diskuterade hur vi skulle kunna jobba tillsammans, det var väldigt intressant och givande. Blir så imponerad av deras arbete.

Efter det satte jag och Mathilda oss på ett café och spånade idéer kring poddserien. Det är så svårt att få ihop allt med gäster, ämnen, tidsplanering osv men vi är en bra bit på vägen. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte vi kommer vara klara med inspelningar och redigeringar förens i början av April. Jag åker ju bort nu i slutet av Februari i 2,5 veckor så då försvinner en del tid tyvärr. Men den som väntar på något "gott" väntar aldrig för länge som man brukar säga.

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej Andrea önskar verkligen svar på min fråga. Jag undrar hur du ser på vikten av att reklamarkera inlägg eller vara tydlig med resor som är sponsrade etc. Många av dina "bloggkollegor" skyltar ganska ogärna med vad som är sponsrat osv, känner du att detta kan minska bloggarnas trovärdighet? Tycker du att detta beteende är okej eller är vissa läsare för hårda?
Emma
,
Kan verkligen relatera till veckans poddavsnitt, ni är inte ensamma haha!
Nathalie
,
Så himla bra poddavsnitt ?