Boxning & frukost

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Gustav började inte jobba förens efter lunch idag så han fick följa med mig på ett frukostevent som Maxim höll i. Frukosten höll till på Urban Deli på Sveavägen och det började med att bjudas på frukost och sen höll dom en lite presentation om deras bars, om proteinintag osv. Väldigt intressant!
Det fanns yoghurt, chiapudding och kall gröt med barsen som topping. Riktigt nice! Det slog mig att man kan göra likadant hemma till melliset! Egentligen borde man ju vara lite smart mot sig själv och förbereda chiapudding eller over night-oat oftare alltså.. Det är ju inte alltid man har tid eller ork till att stå och LAGA en frukost.

Jessica Almenäs som är ambassadör för märket fick berätta lite om hennes träningsrutiner och mål. Inspirerande! Hon skulle springa tjurruset på lördag och det fick mig att påminnas om att jag länge pratat om att jag vill delta i något lopp.. Det står med på min bucket list för 2018 så skulle ju vara kul om jag fick till det snart.

Inne i det här rummet körde vi senare boxning, då ombytta till träningskläder haha! Herregud vad svårt det var alltså. Jag kan bli lite frustrerad på mig själv när jag känner att jag orkar, att jag förstår instruktionerna men sen kan jag liksom inte. Det är ju inte direkt konstigt att jag inte sätter kombinationerna direkt, jag har aldrig boxats men jag vill så mycket! Kände mig lite som en bebis som försöker gå när den knappt kan krypa. Men - kul var det verkligen och jag är säker på att jag vill fortsätta köra boxningspass, ska försöka boka in det redan nästa vecka tillsammans med Gustav. Han har ju kört thaiboxning så han var betydligt mer varm i kläderna om man säger så :)

Sen promenerade vi ner längs Kungsgatan för att testa nyöppnade Holy Greens. Vi fick tag i en rabatt-flyer igår och passade på att använda den. Oktober månad ska förresten försöka bli en ekonomisk månad för min del. Som ni vet så skrev ju jag om sparandet igår och jag är mer spar-taggad än någonsin! Att äta ute är väl inte superekonomiskt men med rabatten blev två måltider enbart 130 kronor. Perfekt! :)

Gillar

Kommentarer