Brunch

Allmänt, Outfits
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Idag börjar Mathilda skolan så jag frågade om hon ville ha en liten pepp-frukost innan och det ville hon. Älskar att lyxa till det på måndagar, snacka om en riktigt superstart på veckan. Vi möttes i alla fall upp på Cafe Sirap, ingen av oss har ätit där förut så det var kul att testa något nytt. Jag tog ett av deras brunchpaket som var rätt prisvärt och Mathilda lite smått och gott. Det var väldigt skönt för det var lite folk, det kan ju dock bero på att klockan var 10.00 en måndag.. Är ni sugna på ett bra brunchställe kan jag i alla fall rekommendera Cafe Sirap!

Såhär går jag klädd idag, basic, skönt och snyggt på samma gång om jag får säga det själv. Passade på att inviga min nya tröja, ni hittar den HÄR! Byxorna är från H&M - LÄNK (men har klippt dom nedtill själv).

Gillar

Kommentarer

olivia
,
Vilken storlek har du i tröjan? :*
Elise
,
Vilken storlek har du i tröjan? Så fin!
Julia,
Vart kommer ditt skärp ifrån?? För det ser inte ut som ett äkta gucci-skärp nämligen. Förlåt om du svarat på detta förr men hittar verkligen inte det!
nouw.com/juliakonneus
Ellen
,
Du måste verkligen göra en sminkvideo, både till vardags och fest!!! Sån lyster och så jämt och fint!!! Vilken brun utan sol använder du?
Andrea Hedenstedt,
Hehe det är ett 100% äkta Gucci-skärp inköpt i guccibutiken i Köpenhamn 😊
www.andreahedenstedt.se
Alice
,
Hej fina Andrea!! Du är grym på det du gör, keep it up! Du är en sån bra förebild verkligen!! En liten fråga bara, har nämligen tänkt att beställa ett sådant Gucci skärp som på bilden (grymt snyggt!) o tänkte bara kolla vilken längd du har på skärpet?? Puss & kram.
Andrea Hedenstedt,
Jag har 85 tror jag! Men hade nog kunnat köra på 80 då jag skulle behöva göra ett till hål.. tror dom har en size guide på hemsidan! ❤❤ kram
www.andreahedenstedt.se
Så gott det såg ut
www.joannahalvardsson.se
Kristin
,
Hej Andrea! Hur många cm brett är ditt bälte från Gucci? Har nämligen tänkt köpa ett sådant men är osäker på hur brett jag vill ha det. Det är så jäkla snyggt! Kramar
Matilda,
Hejsan Andrea, jag verkligen älskar outfiten och vill köpa tröjan. Undrar därför hur den är i storlek?? <3
devote.se/matildapichler