Brunch på Greasy Spoon

Allmänt, Recept, Tips

I fredags så möttes jag och Stella på brunch. Känns som att vi blivit brunch-buddies och så är jag och Mathilda lunch-buddies haha! Vi hade i alla fall bestämt oss för att brunch var en bra idé, först vad jag inne på att vi skulle till Sthlm Brunch Club där vi varit några gånger men sen kom jag och tänka på Greasy Spoon som jag hört rätt mycket om. Sett bilder på insta samt på flera bloggar därifrån så vi gick dit. Personalen talar engelska och det är en rätt brittisk klang även på maten medans Sthlm Brunch Club känns mer amerikansk. Vi båda tog en avokadotoast sen delade vi på fruktsallad och pannkakor. När vi läste menyn såg vi att det fanns bacon panncakes, alltså what haha?? Var tvungen att testa, och precis som väntat så var det en riktigt god blandning av salt och sött. Kommer definitivt gå dit igen, ett stort plus enligt mig är också att det ligger på Södermalm. Älskar ju Söder samt bor rätt nära Söder så det är mycket kortare avstånd än att åka till Vasastan eller Kungsholmen. Ligger på Tjärhovsgatan 19, det går inte att boka bord så om ni är där en helg måste ni komma i god tid! :)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Asså va?! Hemma hos oss har vi alltid haft bacon till pannkakor. Mat- som fikapannkakor. Jag har alltid trott att de flesta har det och något som "hör till " pannkakor. Men på senaste tiden har jag förstått att det typ bara är vi som har det haha. PS. tack för bästa bloggen samt youtube kanal och podd. Lycka till på resan!
Anonym
,
Asså va?! Hemma hos oss har vi alltid ätit bacon till pannkakor, mat- som fikapannkakor. Jag har alltid trott att de flesta äter bacon till pannkakor för det är en självklarhet för mig. Men på senaste tiden har jag förstått att det typ bara är vi som gör det haha. PS. tack för bästa bloggen samt youtubekanal och podd. Lycka till på resan!
ISA,
men gööööött. Brunchkompisar är ju så bra att ha 😉
isabyl.devote.se
Linnéa
,
Hej fina Andrea! Vart har du köpt den blåa skjortan du har på dig? Kram kram?
Elvira Jonsson,
Mums så gott! och bilderna på dig, såå fina Andrea! 😃 Tack för bästa bloggen <3
www.elvirall.se
felicia,
oooh vad nice
frokentv.se