Brynmascara

Allmänt, Skönhet, Tips

En produkt som jag brukar använda tillsammans med mina andra brynprodukter är brynmascara. Detta beror mycket på att mina ögonbryn växer neråt och ser därmed rätt sorgliga ut utan lite hjälp på traven.. Alltså dom liksom hänger neråt och jag ser ut som en ledsen hund. Inte riktigt looken jag söker!

Här ser ni mitt egna ögonbryn utan brynmascara och sen det andra med. Här använder jag alltså endast det och inga andra produkter! Jag personligen vill gärna fylla i mina bryn lite mer men för vissa som kanske känner att de ha svårt att hitta något mellanting men brynen kanske detta är något att testa på! :)

Nu blir det efter till vänster och före till höger istället men det ser ni något rätt tydligt ändå. Förstår ni vad jag menar med att dom växer neråt haha?? :(

Jag har testat massor med olika brow gels eller brynmascaror och den jag använde nu var den HÄR från Anastasia Beverly Hills. Kan även rekommendera Benefits och Maybellines :)

Gillar

Kommentarer

Isabel Håkansson,
Blev jättestor skillnad ju!! Ska absolut testa 😊
nouw.com/isabelhakansson.se
... jag igen
,
Hej! märkte att du tog bort min kommentar om när jag berättade om när vi var på samma fest? jag undrar bara varför, jag vill verkligen inte vara elak eller någonting! Du verkar vara en super härlig tjej, jag är bara jätte nyfiken efter ett svar...? Kram
Jennifer,
Har du prövat den från Lumene? Den är väldigt prisvärd tycker jag! 😊
nouw.com/jenniifersplace
Alicia
,
Hej Andrea! En anledning till att brynen växer nedåt skulle kunna vara för att du noppar dem åt det hållet. Om man drar av ett hårstrå från brynet nedåt så växer det ut igen nedåt. Jag vet inte om det i ditt fall är därför men det kanske är värt att tänka på iallafall, att dra hårstråna åt det hållet du vill att de ska växa. Dina bryn är ju fleeky oavsett!
Sofia
,
Jag har upplevt dig som dryg när jag träffade på dig, och fick en annan syn på dig efter det. Men du kanske bara hade en dålig dag som vem som helst kan ha, eller var stressad eller något, så har tänkt på det och tycker du är stört skön i videos iallafall! Kram på dig!