Bucket list 2017

Allmänt, Bekännelser, Texter

Kommer ni ihåg när dessa typer av bilder cirkulerade överallt på sociala medier? Nu är dessa ovanför jag hittade på pinterest inte delar av min bucket list inför 2017 men tänkte att det var roligt att ta med lite olika idéer i alla fall. Inför varje år brukar jag ju skriva i ordning lite nyårslöften. Det tycker jag är bra, att liksom rannsaka och granska sig själv inför det nya året. Lära sig av sina misstag och sina framgångar och hela tiden försöka förändra, förbättra. Förutom nyårslöften som mer handlar om mig själv som person och min livsstil skulle jag vilja skriva en bucket list med mer konkreta mål. Jag har alltså ingen färdig bucket list nu utan har alltså nu börjat fundera på vad man skulle kunna ta med på den här listan...

Jag funderar på att ha som lite olika områden och dom kanske kommer se ut såhär: Ekonomi Resor Lägenheten Rädslor

Alltså att ha dom att utgå ifrån. Exempelvis: typ tjäna x mycket, rest till x antal kontinenter, köpt min dröm-blablabla, fixat i ordning x i lägenheten, våga göra x osv. Anledningen till att det står X på alla alternativ är just för att jag som sagt inte har någon aning om mina mål än. Därför tänkte jag att jag kanske kan vända mig till er för lite inspiration.

Vad kommer stå på er bucket list för 2017? Stort som smått!

Gillar

Kommentarer

Matilda Danielsson,
Att försöka äta mer vegetariskt försöker jag få in i vardagen men det går sådär just nu när jag flyttat hemifrån och har så mycket och göra hela tiden. Men flyttar hem vid jul igen och då tänker jag att det är ett perfekt tillfälle att testa vegetarisk kost mer! Sen vill jag läsa mer böcker, börja spara mer pengar (X antal kr) och även göra fler småresor med vänner/pojkvän. ?
matildadanielssons.blogg.se
Alva
,
http://www.thebatterychallenge.se/contribution/alla-kan-gora-nagot/ RÖSTA PÅ VÅRT BIDRAG! 😊
Amanda
,
Jag vill söka hjälp för ångest, då jag insett att jag inte kan bli av med den själv, resa utomlands med en kompis, söka till teaterskola, hoppa fallskärm och kunna börja jobba med mina sociala medier!
bella,
fokusera mer på skolan, hjälpa till hemma mer, göra min första tatuering samt ta studenten och få ett heltidsjobb 😊
www.nouw.com/bellaritzen
Michelle-Mariolina,
Ta mitt franska certifikat här i Frankrike! Det är mitt största mål! Och även körkort! 😊
loveslittlethings.com
M I L I N A . S E,
Körkort! Fast det målet har jag haft sen 2014 haha..
milina.se
anna
,
Få ett bättre jobb... En fråga, var har ni köpt jultröjorna ni hade på er i klippet jag skymtade på snap från er julkalender? Puss
ma
,
Hej, vad drar du in per månad? Du har väl sagt att du inte har några problem att prata ekonomi.
Amanda
,
Vad sällan du bloggar numera, ska du sluta? 😟