BUCKET LIST 2018

Allmänt
Ja hörni, nytt år och nu bucket list! I förra veckans podd så ratade jag och Mathilda bucket list's och nyårslöften; mest i affekt efter att ha insett att så många av våra var orimliga. MEN; jag blev rätt snabbt ganska sugen på att skriva i ordning en bucket list ändå. Jag tycker det känns så mycket enklare och lättsammare med bucket list än nyårslöften. En bucket list är något kul, roligt liksom. Nyårslöften känns så stora och ibland omöjliga medan den här listan består av 35 saker jag verkligen skulle vilja göra under årets gång. Förra året hade jag 50 saker och uppfyllde 25, i år har jag som sagt 35 och dom är lite mer sak-fokuserade. Förra listan kändes lite flummigare och svårare att uppnå.1. Hoppa fallskärm.

2. Träffa min familj oftare.

3. Läsa/lyssna på minst 15 böcker.

4. Testa någon maträtt jag aldrig testat förut.

5. Samla ihop minst 10 000 till välgörenhet via mina sociala medier.

6. Gå i ett demonstration/manifestationståg

7. Donera blod.

8. Läsa en skönlitterär bok på engelska.

9. Fortsätta träna så som jag gjorde under 2017.

10. Se mer av Sverige.
11. Skänka mer saker/kläder till välgörenhet.

12. Gå på festival

13. Älska mig själv

14. Delta i något lopp.

15. Bes��ka minst två nya länder/städer jag inte besökt förut.

16. Äta minst 50% vegetariskt.

17. Se Drake live

18. Gå på bio själv.

19. Lära mig att surfa (the basics)

20. Festa i Las Vegas som om det inte fanns en morgondag.
21. Flyga helikopter

22. Medverka i radio.

23. Medverka i TV.

24. TATUERA MIG

25. Försöka att inte bli så triggad och påverkad av smalhets, träningshets, framgångshets, pengarhets, resehets och allt annat sånt där i sociala medier. Det är verkligen så svårt och jag känner att 2017 var en riktigt bra bit på vägen men 2018 vill jag bli ännu bättre på att inte jämföra mig själv med andra.

26. Säga nej oftare.

27. Låta bli att svara på sms/samtal och mejl när jag är arg/irriterad.

28. Lära mig hålla andan under vatten i 60 sekunder.
29. Äta amerikanska pannkakor i USA.

30. Se Hollywood-skylten

31. Besöka en skjutbana och avfyra ett vapen.

32. Hör av mig till mina vänner oftare.

33. Se en val och sköldpaddor (fria) på Oahu.

34. Köpa en bil!

35. Prioritera mig själv och min egen lycka 2018.
De viktigaste punkterna för mig från denna lista är ju dock dom som är lite svårare att greppa, punkt nummer 13, 25 och 35. Nummer 13 "Älska mig själv" handlar egentligen om att vara snällare mot mig själv. Om att inte straffa mig själv så hårt vid nederlag, små som stora. Men också om att hylla mig själv när det går bra.

25. Försöka att inte bli så påverkad av sociala medier kanske kan låta ironisk i era öron, i och med att jag själv kanske är en del av skapelsen den stress som vissa känner. Jag anstränger mig varje dag för att inte försöka försköna/förvränga någonting, att dela med mig av högt och lågt osv. Men även om jag jobbar i den här branschen så betyder ju inte det att jag på något sätt är immun. Jag jämför mig själv med andras resor, kroppar, pengar osv alldeles för ofta. Jag har blivit bättre på att filtrera och välja vad jag vill inspireras av vs bara observera, men självklart vill jag bli ännu bättre för min egen skull.

35. Prioritera mig själv och min egen lycka, ja det är inte mycket svårare än så. Det är så många gånger jag givit mer än vad jag får tillbaka vilket jag bara förlorar på rent känslomässigt. Tänk om jag kunde lagt all den energin till att boosta mig själv istället?Jag kan på många sätt känna att 2017 var ett dåligt år för mig rent känslomässigt. MEN, 2017 har också lärt mig mycket om mig själv. Under årets gång har jag påbörjat resan mot ett vuxet jag, jag har bråkat, älskat, släppt gamla vänner och skaffat nya. Kanske var 2017 början på någonting riktigt bra? Det känns så <3

 

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Så bra bucket list! Blev så inspirerad att själv göra en , verkligen så bra!! <3
Felicia
,
Alltid lika klok och ödmjuk och det gör dig till den absolut bästa influencern Sverige har att erbjuda. Jag tycker du är en av få som lyckas balansera ditt jobb som influencer var gäller tex samarbeten och reklam, men samtidigt vara personlig, rolig och inspirerande på samma gång. Jag blir så glad av att följa personer som dig, som har sunt förnuft, kloka ord och sunda värderingar, och att veta att många ser upp till dig gör mig stolt och hoppfull om att folk tar åt sig och lär sig av dig. Kram på dig och hoppas 2018 blir ett grymt år för dig!
Lotta
,
Jag donerade blod första gången nu på hösten och rekommenderar det verkligen! Det är enkelt, snabbt och räddar liv 😊
Emma
,
Lite kontrasterande att du har som mål att äta mer vegetariskt men också att köpa bil (om du nu äter vego pga miljöpåverkan menar jag), bara en tanke! Inte meningen att vara dömande men kanske ha som mål att köpa cykel istället haha
Linnea
,
Försöker tänka mig in i vilken av dessa du kommer tänka "wtf?!" till om ett år som du gjorde till flera av dina förra punkter från förra året. ? Det enda ja kunde tänka på var nr 28 "hålla andan i 60 sek" haha för det är just det jag tänker, varför?? Så nyfiken hahaha! ? O eftersom du skrivit på två punkter "medverka i tv, radio" så antar jag att det redan är inplanerat något spännande? Blir kul att se! ? kram o gott nytt år
Olivia
,
Andrea!! När kommer dina svarta mom jeans in på na-kd med stjärnor?? Längtat länge nu:DD
Andrea Hedenstedt
,
Lovisa
,
Åh vilken sund och rolig lista!! 😃 Ska bli så spännande att höra om den Vegas-kvällen, haha. Jag var själv där med min familj för 7 år sedan (alltså inte i fest-syfte, haha) och blev så sjukt illa berörd av deras kvinnosyn. Hoppas att den inte är lika påtaglig i sommar och att även amerikanerna rört sig framåt i den frågan de senaste 8 åren.
Lisa
,
Måste bara säga att jag är så imponerad och positivt överraskad över din lista inför 2018! Jämför man den med din bucket list inför 2017 kan man verkligen se hur du som förebild och person har förändrats genom att lyfta fram viktiga punkter istället för punkter som du (och troligtvis många andra) vill göra men som kan trigga andra. Kanske blev väldigt rörigt skrivet, men hoppas du förstår vad jag menar! Kramis ❤️
Alex
,
Vegetarisk är en lögn, om du vill göra skillnad äter du veganskt. Eller så kan di bara äta mördade djur. Mums jättegott!