Bursdagen min

Allmänt

Hej på er!! Är på mycket bättre humör idag än vad jag var när jag skrev texten om att fylla år, igår haha. Som tur är! Min dag började i alla fall med att Anton sjöng för mig 06.40, sen gick jag upp och gjorde mig i ordning för att åka in till stan, närmare bestämt poddstudion hos Acast. Innan vi gick till studion så köpte jag och Mathilda blommor till dom tjejerna som skulle hjälpa oss med vårt sista avsnitt i roddserien. Som jag berättat förut så kommer sista avsnittet heta "Er historia" och bestå av just era historier, så dessa tjejer hjälpte oss att läsa upp och spela in mejl. Så jäkla snällt!

Efter att dom hjälpt oss så satte vi oss ner och spelade in det första avsnittet. Vi har velat vänta med att spela in det till så sent som möjligt då vi vill ha gjort allt annat arbete först så vi har en grund att stå på i form av kunskap och erfarenhet. I det avsnittet kommer vi ta upp statistik, fakta, personliga händelser osv. Och det kommer släppas på tisdag! :)

Sen satte jag och Mathilda oss på Pane Fresco för lunch. Båda var verkligen helt slut i hjärnan efter att ha suttit i poddstudion utan mat (och syre hehe) så det var riktigt skönt. Dock var jag så hungrig att när jag väl fick ner mat i magen började jag typ må illa :( Efter det gick vi en liten vända på stan, köpte mig en söt liten väska som jag säkert ska bära ikväll!

Gillar

Kommentarer

Linnéa Norlin
,
Varifrån kommer tröjan? ☺️
Fanny
,
Vart kommer din svarta top ifrån?? <33
Julia
,
Vart är toppen/tröjan ifrån?
Ska bli kul att lyssna på dessa avsnitt! Intressant ämne ni tar upp <3
nouw.com/sjuksyrror
Agnes Finch
,
Vilken snygg tröja!!? Var är den ifrån???
Julia
,
Vart är den svarta blusen ifrån? SÅå fin är den!! <3