Camo & gold

Allmänt, New in, Outfits, Tips

Jacka - LÄNK // Väska - LÄNK // Jeans - LÄNK // Tröja - H&M, liknande - LÄNK // Skor - slutsålda, liknnade - LÄNK

Idag är tredje och sista dagen av mitt samarbete tillsammans med NA-KD! Här ovanför ser ni min tredje outfit jag valt ut och den här är nog min favorit. Hade egentligen tänkt att ha den HÄR blusen men det var lite för kallt som ni nog ser haha.. Kommer ihåg att dessa millitärjackor var superpoppis för typ fem år sen, när jag såg den på hemsidan såg jag bara framför mig hur snygg den skulle vara till just ett par svarta jeans och en vanlig sweater. Vet inte vad ni tycker men jag tycker om den här outfiten jättemycket! :) Koden gäller till 23.59 ikväll och ni har som sagt 20% rabatt på HELA sortimentet.

Gillar

Kommentarer

Tilda
,
Hur lång är du Andrea? Och vad använder du till dina ögonbryn? Du har säkert redan svarat på detta men hittar inte. Kram fina du!?
Veronica Pettersson,
Malin Eriksson
,
Hur ställer du dig till dagens konsumtionssamhälle? Frågar av ren nyfikenhet! Jag kan verkligen inte påstå att det är något som jag aktivt tar ställning mot men skulle tycka att det var kul att höra din åsikt med tanke på att du är en bloggare som ofta visar upp plagg, vart man kan köpa dom, rabattkoder m.m.. Är medveten om att du har anordnat några bloppisar och det är ju ett jättebra alternativ om man har för mycket grejer men funderade mer om du tänker på vilket ohållbart samhälle våra konsumtionsvanor idag bidrar till innan du löper tex. kläder? Ha en bra dag, du äger!
Bella
,
Kan du chilla lite med all na-kd sponsring :/
Emma
,
Du är verkligen så otroligt vacker Andrea och dessutom har du en personlighet av guld. puss och kraaam skuuumbanaaaan <3
Linnea
,
Vad har du för storlek i jackan? 😊
Anonym
,
Fast ändå inte på rea? Missledande
Victoria
,
Andrea har gjort youtube videos om sina bryn
Matilda Danielsson,
Länge sedan jag använde min militärfärgade jacka nu, snygg du var i din! ?
matildadanielssons.blogg.se
Moa
,
Fina fina du!! Vad har du för storlek på jackan? <3