Chimi Eyewear my way

Allmänt, Outfits, Skönhet

Jag vet inte om jag berättat det här i bloggen eller om ni redan märkt det men jag bär nästan ALLTID solglasögon. Om jag inte redan var det innan har jag typ blivit ljuskänslig av att vara så van vid solglasögon haha.. Nej men jag tycker att det är SÅ skönt, även väldigt snyggt. När Chimi Eyewear frågade om jag ville få hem några solglasögon tackade jag snabbt ja. Jag har haft koll på dom länge och tyckt att dom gör riktigt snygga grejer! Ni känner säkert igen dom bästa genom deras färgglada, speglade bågar. Jag var lite feg nu och beställde svarta och bruna men nästa gång ska jag ge mig på några fler färgglada.

Alla modeller finns i olika färger så som brunt, blått, guld, persika osv. Mer om modellerna, färgerna och priserna hittar ni enklast på chimieyewear.se! Här nedanför ser ni mig bära upp tre modeller var av en modell i två olika färger. Vilket par var er favorit?

Den populära cat eye-modellen hittar ni precis som alla andra coremodeller i hela TIO färger. Jag bär på bilderna ovanför färgen "COCO". Tyckte verkligen att det var så fint med det bruna till min millitärjacka :) Ni hittar dom HÄR.

Dessa är ju insane!! Så jäkla balla. Var lite orolig kring om jag skulle kunna bära upp dom men tycker ändå det ser riktigt bra ut. Dessa brillor är verkligen ett bra exempel på hur ett par solglasögon funkar som en accessoar. Ni hittar dom HÄR!

Den här modellen är jag verkligen kär i. Älskar formen, storleken samt att dom känns rätt rejäla. Det känns verkligen som att dom är tåliga vilket passar mig perfekt hehe.. Har ju suttit mig på mina solglasögon x antal gånger och tappat dom ännu fler gånger haha.. :( Dessa var ju så fina med genomskiliga bågar, ni hittar dom HÄR!

Men jag måste ändå säga att dessa i helsvart är mina favoriter, klassiska och stilrena. Ni hittar dom HÄR!

Om ni är sugna på några av dessa bågar eller något annat ur Chimi's sortiment så kan ni ange "ANDREA10" i kassan för att få 10% rabatt på er beställning när ni beställer ETT par. Ange "ANDREA20" för att få 20% på er beställning vid köp av två solglasögon eller fler. Om ni bara klickar er in på chimieyewear.se så kan jag nästan lova er att ni kommer hitta något som faller er i smaken med tanke på alla modeller och färger det finns att välja mellan! :) Och hörni, det är fri frakt och retur över hela världen!

Happy shopping!

Gillar

Kommentarer

Tilda
,
Hej! Hur länge räcker rabattkoden?
Linnea
,
Hej! Var är tröjan ifrån? Så fin!!