Chit chat get ready with me

Inredning, Skönhet, Videoinlägg

Videon och inlägget är i samarbete med Rebeccastella.com!

Sådär ja! Om ni redan sett min snapchat så vet ni att jag har ett samarbete med Rebeccastella.com! Nu får ni nämligen 20% rabatt på hela sortimentet om ni anger "ANDREA20" i kassan. Yeey! Ovanför ser ni en video där jag sminkar mig med smink från RebeccaStella och samtidigt berättar om min lägenhet. Om ni vill se en liten haul kan ni gå in på min snapchat (andreahedensted) Kram!

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Så kul med lägenheten! Hur länge gäller rabattkoden? 😊
emiisliv.blogg.se
Janina,
Är typ lika taggad för din lägenhet som du själv haha, och så fint smink!!
nouw.com/janinaemilia
Louise,
Hur får du dina naglar så långa o fina? Äter du några speciella vitaminer eller liknande?
.
anonym,
hej,måste börja med att du är en helt fantastiskt människa på alla sätt o vis! jag känner ju inte dig så men du är en sån glädjespridare.Jag lyssnar på eran podd varje kväll innan jag ska sova för att avsluta dagen med skratt och ett leende.Du gör så bra youtubevideos, genomtänkta med bra innehåll.På din blogg har du så fina bilder med bra kvalite samt bra text. Ska vi ens prata om snapchat? hur skön är du inte där, inte konstigt att du vunnit pris för det.Du är så fin och ditt hår är helt magiskt,passar dig jättebra! Ville bara slänga in en positiv kommentar på en vanlig måndag för att du förgyller så många av mina dagar! Du är bäst,ha en bra dag.
hej@hotmail.com
Josefin
,
Hej! Jag tycker skor till fest är så svårt nu under vinter, har du några tips på klackar som passar till klänning om man har strumpbyxor? Även klänningar som passar till finare tillställningar som middag (behöver inte vara långklänning)
Johanna
,
Hej! Skulle inte du, i samband med att du köpt lägenhet, kunna göra en video eller ett inlägg där du tipsar om bra inredningsbutiker, internetsidor som säljer möbler osv, vad man behöver köpa inför sin första flytt, osv? Jag ska flytta till min första lägenhet i höst och hittar i princip ingenting som jag vill ha till någorlunda bra priser... (vill INTE bara köpa från Ikea, sååå tråkigt att ha likadana möbler som alla andra)... Du är bäst, ha en bra kväll!
Filippa,
Är så himla glad för din skull! Blev verkligen så glad när jag såg din snap! Vill bara att skolåren ska gå över så det blir min tur att flytta hemifrån! MEN massa massa grattis till dig (och anton), är sjukt taggad på inredningsvideos o inlägg och allt!! kramar http://nouw.com/johannafilippaa
nouw.com/johannafilippaa
alissa,
very nice video 😊
wearingcasual.com/