Cozy

Allmänt

I förrigår kväll fick jag feeling för att ha myskväll, eller kanske kallade jag det spakväll.. Oavsett vad så var det väldigt mysigt. Jag och Anton gick och handlade så vi kunde göra guacamole, jag köpte två tidningar och paprika. Sen hade vi kvar ost från nyår som vi passade på att äta framför en film på nettan. Och som pricken över i:et så hade vi ansiktsmask. Jag är ju lite skeptisk mot sånt där egentligen om jag ska vara ärlig. Gör det verkligen någon skillnad? Samma sak med vitamintillskott, jag har c-vitamin och d-vitamin hemma som jag tar varje gång jag äter frukost. Gör det verkligen någon skillnad med min kropp? Eller är det bullshit? Vad gör det ens för skillnad att få i sig lite extra c-vitamin eller att ha ansiktsmask? Haha många kritiska frågor just nu.

Jag och Anton såg i alla fall filmen Seeking a Friend for the end the world. Den var.. förutsägbar. Alltså själva filmen var väl egentligen helt ok men ni vet när man redan efter fem minuter vet exakt hur filmen kommer sluta? Ja det var en sån film.. Man blir nästan provocerad ibland, varför kan dom inte bara skita i allt förutsägbart och göra tvärt om? Då skulle filmen lämna betydligt större avtryck hos mig i alla fall :)

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,
Vart kommer knäckebröden från? 😊 ser så goda ut
Kajsa
,
Vart kommer knäckebrödet från? Ser så gott ut 😊
Julia
,
Haha mina kompisar tycker att jag är jättenegativ när det gäller kosttillskott men när jag hörde en föreläsning (pluggar till sjuksköterska) att typ 1% av C-vitaminen man äter tas upp av kroppen och att det är väldigt ovanligt att man behöver d-vitamintillskott. Hade en kompis som sökte läkare och visade sig ha d-vitaminbrist men detta är tydligen mycket ovanligt haha! Säkert mycket placebo av sånna tillskott!!
Frida
,
Du behöver bara ta vitamintillskott om du har en vitaminbrist, det är inte bra att få i sig för mycket heller 😊
Telma
,
Men vad läskigt, såg också den filmen igår! Haha, håller med dig helt. Den var väl ok under filmens gång men kändes ovärt att ha sett den i slutet
Lovisa,
Man kissar ut det mesta av C-vitaminerna så det gör absolut ingen skillnad. Det räcker att äta en apelsin för att få i sig tillräckligt och C-vitamin finns i massor av livsmedel. D-vitamin har jag dock hört kan vara bra för oss svenskar under vinterhalvåret
nouw.com/lovisaekholm