Cykeltur

Allmänt, Träning

Efter ett par kilometer på vår cykeltur så stötte vi på världens sötaste lamm och får. Dom var sådär söta som i toalettpappersreklamerna hahah..
Jag kunde inte sluta klappa dom, men sekunder efter den här bilden tog så hände en grej som gav oss lite panik... :)
Ett litet lamm lyckades på något sätt slingra sig igenom stängslet haha?? Vi ba äh vad gör vi nu? Hagen var liksom vid en stor väg och någon ägare syntes inte direkt.

Oskar tog saken i egna händer (bokstavligen) och lyfte in till lilla lammet i hagen igen. Alltså söta älskade sak ville bara ta med den hem.. Nora började prata om att man kan adoptera små grisar och att man kanske kan göra samma sak med lamm haha..

Vi cyklade uppskattningsvis 1,5 mil runt i det fina vädret. Ibland blev det lite kyligt i skuggan men när solen låg på i uppförsbackarna fick jag fan panik över hur varmt det var. Helt otroligt att kunna ha en typisk sommardag i början av maj, man måste verkligen vara tacksam då man vet hur sommrarna kan bli..

Gillar

Kommentarer

Emmy
,
Ser jätte mysigt och somrigt ut! 😊 Jag undrar vad dina shorts som är med på sista bilden är ifrån? Superfina!!
Louise
,
Så mysigt. 😊
JuliaW,
Åh, älskar lamm! MEN, när dom blir stora är dom inga roliga 😉 Vi hade lamm på en gård jag red på förut, när dom växte upp så sprang dom och jagade en och stångade en. Hahaha. Dom hade inga horn men deras skallar är hårda som sten.. x)
juliawester.se
Veg?
,
Känns det inte konstigt att ni sedan cyklar hem och äter likadana? (Som dessutom vuxit upp i hemska förhållanden)