DÅ LANSERAS KOLLEKTIONEN!

Allmänt, Outfits

Har ni någonsin sett en mer perfekt röd klänning? För det har inte jag :) Och det bästa? Designed by me!!! Den andra kollektionen lanseras snart, den 25e Januari och jag är så sjukt stolt över den här. VARJE plagg är verkligen såååå fint och det är typ omöjligt att välja ut en favorit. Den här klänningen kommer i gult också (ni kommer dö när ni ser den!!). Örhängena ni ser på bilderna kommer i guld och silver och kommer också från min kollektion. Glöm för all del inte att anmäla er mejladress HÄR för att få all info om kollektionen, släppet osv.

Godmorgon förresten! Hur kan det redan ha blivit söndag? Känns som att den här veckan har sprungit förbi mig verkligen. Måste dock säga att jag längtar lite till imorgon för att få en hel och ordentlig vecka hemma när jag inte är sjuk heller. Om jag fortsätter känna mig bra i halsen så kanske jag kikar förbi mitt nya gym för att köra ett lugnt (väldigt lugnt) pass. Vi får se.. BTW; imorgon börjar jag skolan!!! Panne

Gillar

Kommentarer

Elin,
Dör vad fin klänningen är! Och SÅ kul att få se hela kollektionen snart 😊
nouw.com/elinsssss
Louise
,
Så snygg klänning
Emilia
,
Har det skickats ut några mail med den nya kollektionen ännu? Jag började prenumerera på länken på förra släppet så är automatiskt med i nya men har inte fått något mail om nya släppet.
Amina,
Såå himla fin klänning! Undrar vad du brukar ha för BH under off-shoulder plagg, typ denna klänning? Eller om du bara kör utan? KRAM!
www.nouw.com/aminahamulic
Elin,
Jättefina bilder!
nouw.com/elinbergholm