Dagens lista

Vad handlade din senaste dröm om?
Jag kommer helt ärligt inte ihåg.. Jag som alltid kommer ihåg mina drömmar har nu för en gångs skull ingen aning :(


Vilken är din sämsta egenskap?
Jag är en hemsk människa när jag är hungrig. Mitt blodsocker går ner på minus 100 rätt lätt och då är inte jag speciellt trevlig om man säger så.. Sen kan jag bli otroligt känslokall mot de jag inte bryr mig om eller ogillar. Herregud, kan verkligen stänga av helt. Ibland är det bra men inte alla gånger.

Hur många kuddar har du i sängen?
Jag har två kuddar i min säng hos mamma som är 120 cm bred och fyra stycken hos pappa där min säng är 140 cm bred.

Föredrar du havet eller poolen?
HAAAVET!! Det bästa jag vet är fan havet (alltså nu pratar vi ett fräscht hav som vid Spanien typ), det är så otroligt underbart att ligga vid stranden och bara höra vågorna, vara ett med naturen på något sätt. Älskar poolen också men när jag är utomlands försöker jag spendera så mycket tid som möjligt vid havet.


Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Anton, Stella, Mathilda, Mamma, Pappa eller Alice. Beror liksom på vad det är för situation, ringer Anton absolut oftast.

Vilken är ditt drömjobb?
Någonting som har med det jag gör nu. Något som är kul, som känns mer som en hobby än ett jobb.

Samlade du på något när du var liten?
Jag tyckte att det var coolt att samla på saker när jag var liten så jag tänkte att "nu måste jag hitta något" och då började jag samla på änglar. Har inte alls många kvar, kanske fem stycken. Som små dekorationer/prydnader liksom. Har helt glömt bort att jag faktiskt trodde på änglar när jag var yngre.

Har du några smeknamn?
Nej inget som någon använder ofta, ibland bara. Andru, Andros, Andie är väl dom som är återkommande.

Vad gör dig lycklig?
SOMMAREN, min pojkvän, mina vänner, min familj, god mat, utekvällar med mina bästa vänner, bra filmer, min blogg, bra böcker, värme, klarblått vatten och STUDENTEN som är runt hörnet.

Snodde listan av Mathilda <3

Gillar

Kommentarer