Dagens lista

Bekännelser, Frågor & Svar

Just nu på Espresso House!

Dagens humör: Lugn och harmonisk. Känner verkligen ett lugn i hela kroppen, inte en endaste känsla av stress än så länge. Så skönt!

Dagens mående: Vad är ens skillnad på humör och mående? Aja mitt mående är lycklig!

Dagens borde: Planera helgen. Jag är så sugen på att hitta på något, kanske gå på bio, styra ihop en middag eller något. Vill umgås med vänner eller familj! Jag vill ta vara på helgen i alla fall. Tror dock inte så många i min familj är hemma i helgen men..

Dagens frisyr: Ja "I woke up like this-frisyren" haha. Nej men har inte stylat håret eller något, ser ut som det gör efter att jag duschat och sen fönat det lite.

Dagens klädsel: Svarta jeans, grå klackskor, grå stickad tröja, svart kappa och grå halsduk.

Dagens planer: Möta Mathilda vid 12 (det här inlägget kommer dock upp lite efter det men men) för att äta lunch och sen podda. Vi hade tänkt göra det på min pappas jobb men sen kom vi på att det är röd dag så det är ingen där som kan släppa in oss.. Även om jag är egenföretagare brukar jag njuta lite extra under helgerna då alla andra är lediga då men röda dagar är mer jobbiga då hela Stockholm stannar upp förutom jag själv haha..

Dagens materiella vill ha: Skulle verkligen vilja köpa ett par trådlösa hörlurar, kanske unnar mig det efter lunchen. Alice fick ett par i julklapp och det skulle vara så skönt att ha när man tränar och slippa sladdarna!

Dagens funderingar: Vart ska jag resa när jag ska resa ensam? En sak som står på min bucketlist är att jag ska resa själv. Och då menar jag att jag ska vara helt själv. Inte att jag ska resa någonstans med människor jag inte känner, jag ska resa SJÄLV. Eller i alla fall vara själv några dagar innan jag träffar några andra. Funderar på att åka en vecka nu i slutet av januari eller i slutet av mars kanske.. Beror på om jag hittar något till ett bra pris!

Och: Hur ska jag göra med yogan egentligen? Jag kanske inte ens gillar yoga? Jag kanske borde börja med mitt gyms yogaklasser innan jag köper klippkort på någon yogastudio.. Vill inte kasta pengar i sjön liksom.

Dagens beroende: Skulle faktiskt inte säga att jag har något beroende. Jag har påbörjat ett coca cola-förbud (typ läskförbud) igen då det också stod på min bucket list. Nu under jul och nyår har jag verkligen överkonsumerat cola och julmust så nu får det bli en break tills jag åker till Karibien i slutet av Februari. Så ja, kanske cola!

Dagens tråkigaste: Att veta att jag i helgen måste åka till tippen.. Min pappa har varit på mig ett tag nu om att jag måste rensa mitt gamla rum ordentligt. Jag har nämligen några sopsäckar kvar där med sånt som ska till tippen. Har inte orkat ta tag i det då det är såååå tråkigt men men..

Dagens längtan: Längtar otroligt mycket efter att åka till Karibien med min familj i Februari. Ska bli så roligt att resa med mina två systrar framförallt. Vi har alltid så kul tillsammans trots ålderskillnaden.

Dagens låt: 5 fine frökner!

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Vilken brun utan sol använder du och skulle du kunna göra ett inlägg om hur du applicerar den på huden och med vad?
Stina
,
Önskar ett liknande inlägg som du gjorde nyss med att hitta sin resekompis fast med träningskompis! Hade verkligen velat ha någon att träna med men ingen av mina kompisar gillar att träna. Tack för en grym blogg!
Therese
,
Hej Andrea! Om du köper trådlös hörlurar kan du skriva vad du tycker om dem då? Har tänkt köpa ett par i flera månader nu men har inte blivit av, skulle dock va sååå skönt när man tränar.
Linnea 21 år
,
Du verkar sjukt modig att åka ensam, jag hade aldrig vågat göra det. Ensamheten skrämmer mig helt ärligt, vilket är skrämmande i sig då den sista man ska va rädd att umgås med är sig själv. Jag tror att det beror på att jag inte varit själv på flera år, på riktigt. O då jag varit ensam har det inte varit frivilligt utan ett måste. Och det har skapat ångest. Men man kan ju inte övervinna rädslan om man inte utsätter sig för den. ? Jag har för mig att du inte heller tycker om ensamhet, men jag kanske har fel? Eller det kanske är just därför du väljer att åka nånstans själv? Vilken utmaning hursomhelst! stor kram till dig o lycka till!
Sara,
SATS har jättebra yoga-pass 😊
-
Sara
,
Jag åkte ensam till NYC i höstas och det är något jag verkligen rekommenderar. Det är verkligen en stad där man aldrig känner sig riktigt ensam, och det är inget konstigt att gå ut att äta själv där. Perfekt också om du tänkt vara borta runt en vecka.