Dagens lista

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Dagens mående: Äntligen kan jag ändå säga att jag mår bra, jag har verkligen mått piss senaste månaden. Det har hänt två stora grejer som lite halvt vänt upp och ner på vardagen. Känns lite som att chocken gått över nu och att jag börjar bli mig själv igen eller vad man ska säga, och det är självklart väldigt skönt. Något som jag har det kämpigt med är att jag verkligen inte har ett jämt mående/humör. På förmiddagen kan jag verkligen vara high on life och sen på eftermiddagen kan jag ligga i sängen och stirra upp i taket och ha ångest i hela bröstet. Det måste vara så skönt att bara vara... jämn haha..

Dagens borde: Jag borde släpa iväg kassen med kläder till Statsmissionen vilket jag skulle gjort för en vecka sedan. Nu står den liksom i vardagsrummet och stirrar på mig, men jag har verkligen inte haft orken.. Får bli söndagens to do! :)

Dagens frisyr: Bara vanligt utsläppt med lite lockar från gårdagen!

Dagens smink: Min vanliga vardags make up med foundation, puder, highlighter, bryn, lite ögonskugga och mascara.

Dagens materiella vill ha: En helt ny skogarderob. Nej men alltså jag har fan panik.. Både när jag var i Köpenhamn och Paris så såg jag så många kvinnor med snygga skor och jag har typ ett par skor jag gillar. Jag och Mathilda pratade om vårt shoe-game och kom fram till att vi inte ens har något :(

Dagens fundering: Varför är jag inte bättre på att städa och köpa färska blommor? Nej men jag mår såååå bra av att ha det fint hemma men ändå är jag rätt dålig på det. Att leva som man lär är ju inte det enklaste här i livet verkar det som.

Dagens längtan: Längtar efter hela helgen, jag ska nämligen umgås med min familj rätt mycket. Ikväll är det middag hos mamma och hela dagen imorgon ska jag och Nora vara med varandra. Ska bli sååå mysigt! Lilla stackarn har brutit armen så det blir någon lugn aktivitet, ska fråga om hon vill se på bio <3 Dagens tips: Måste ändå tipsa om mina två favoriter just nu. Min brun utan sol - HÄR // Mitt silverschampo - HÄR

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Du är stark❤️
alicia
,
kan man använda den i ansiktet också?
??
,
Vilken stadsmission lämnar du på? Nytorget?❤️
Alma
,
Hej fina du! Din klädkollektion ser så on fire ut! Brukar av nån anledning aldrig shoppa på nätet men dina kläder får mig verkligen att vilja gå loss. Vill klicka hem nästan allt du lagt ut senaste tiden och längtar så mycket tills man kan köpa!! Bra jobbat, you go girl!!
maja
,
använder du samma bus i ansiktet som på kroppen?
Lollo
,
Jag använder samma BUS, och den ska vara ok enligt produkten att använda i ansiktet också! Tänk på att den såklart färgar lite mer än vanlig ansikts-BUS så jag brukar smörja in mina "torra områden" (runt näsan, ögonbryn, eventuella finnar) med pyttelite ansiktskräm och låter de torka så det inte fäster så mkt på dom områdena. Jag använde Saint Tropez foam i ansiktet innan och fick jättedålig hy, medans med denna har jag lika fin hy som utan BUS. Så den känns safe!
Lisa
,
Var kommer dina momjeans som du har på bilden ifrån? Kram