Dagens lista

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Svart bikini - underdel HÄR // överdel HÄR

Dagens humör: Glad, utvilad men lite stressad. Jag är på semester och borde självklart inte vara stressad men jag blir det pga att jag inte jobbar som jag borde. Jag KAN ju skita i mina sociala medier i en vecka men det går inte rent ekonomiskt då jag måste hålla min statistik, leverera samarbeten osv. Blir så stressad av att veta att många av er klickar er in flera gånger om dagen för att bli besvikna. Håll ut tills onsdag nästa vecka, då är det back to business!!

Dagens borde: Borde kolla upp lite kring min utbildning. Jag har i princip ingen koll på någonting gällande den. Ingenting kring vilka delkurser jag ska läsa, vilken litteratur jag behövs osv.

Dagens frisyr: Uppsatt i en bulle, skönast när man är i värmen!

Dagens smink: Absolut ingenting, inte ens lipsyl.

Dagens klädsel: Bikini!

Dagens planer: Det enda som är planerat för dagen hittills är det bokade bord vi har till middagen. SÅ många av er har tipsat mig om att gå till ett ställe som heter Chill Out så dit ska vi! Ska bli väldigt spännande i och med att det blev så himla hypat i min insta-inkorg.

Dagens materiella vill ha: DETTA set. Jag är besatt av linnelakan och vill verkligen sätta händerna på detta.

Dagens fundering: KOMMER JAG KLARA UNIVERSITETET???

Dagens beroende: Min bok jag läser just nu, ni hittar mer info om den i inlägget under detta. <3

Dagens tråkigaste: Att såååå många företag den här månaden inte betalat mina fakturor denna månad. Pengarna kommer ju in så småning om men det är så jobbigt när saker inte betalas i tid och jag måste tjata..

Dagens längtan: Min lillasyster Nora <3

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Grattis till att du blivit antagen!! Jag var också tveksam innan jag började plugga men det har gått galant och nu har jag en vecka kvar till min kandidatexamen 😊 Kram!
SandraEmilia,
Åh så härligt att resa! Kollade själv in Kroatien resor igår då vi ska boka det och blev bara ännu mer sugen på det efter dina fina resbilder! 😊))
sandraemilia.com/blogg/
Kajsa
,
Vad ska du plugga?
Rebecca
,
Du kommer klara det helt galant! Först är det ovant, speciellt första examinationerna, men det är inte ett så fruktansvärt stort hopp från gymnasiet som man kanske kan tro (som jag trodde innan). Det gäller bara att hänga med och anteckna, kolla lite på exempeltentor och mallar och börja tentaplugga i god tid, det kommer inte bli några problem! Och klarar man inte första har man ju omtenta, så var inte orolig 😃
Linnea
,
Jag börjar också plugga nu efter ett uppehåll sen studenten 2014. Har verkligen behövt dessa jobbår för att återigen bli taggad på att gå tillbaks till skolbänken! Flyttar dessutom till Stockholm, så mkt nytt väntar detta år. Så spännande kul o framförallt LÄSKIGT! ? inställningen är allt, så gå in med inställningen att du kommer klara det o dessutom ha riktigt kul på vägen så kommer det gå super ?
Kajsa
,
Andrea!! Vill du ta bort min kommentar där min mailadress råkade komma med där webbplats egentligen stå stå? (Och denna kommentaren haha!) Tack!
Charlotte,
Du kommer absolut klara av Universitetet! Det låter svårare och "värre" än vad det är. 😊
www.charlottelinden.se
Amanda Torres
,
Hej Andrea! Jag kände bara för att uppmuntra dig lite idag (kommenterar aldrig inlägg vanligtvis eller ibland ens läser bloggar) MEN. Jag tycker du är så cool. Jag känner att du verkligen är av äkta vara. Genuin, snäll, rolig och vågar bjuda på dig själv men också otroligt tuff och självsäker. Fortsätt så och du kommer ta livet med storm. Och hallå, utbildning?! Du om någon kommer sköta det galant. Det är inte så svårt och så länge man har vilja att lära sig något nytt och kan hitta motivation i det så är det lätt som en plätt! KRAM PÅ DIG!