Dagens lista

Allmänt, Frågor & Svar

Dagens humör: PIRRIG och peppad!

Dagens mående: FRISK! För ungefär en vecka sedan så blev jag förkyld och var väldigt täppt osv i helgen men nu har det äntligen släppt helt och hållet vilket känns väldigt skönt. Sen är jag glad över att inte känna av någon pollenallergi ännu heller. Det kan bero på att jag började äta pollenmedicin redan för två veckor sedan i förebyggande syfte.

Dagens borde: Usch vill inte tänka på alla borden som måste göras haha. Men borde veeeeerkligen städa min lägenhet den är kaos. Gick liksom hemifrån i morse och ba omg om någon skulle se min lägenhet just nu skulle jag skämmas. Har saker utspridda precis överallt och golven är skitiga. Måste fixa dirrrrr när jag kommer hem från skolan idag.

Dagens frisyr: Som på bilden ovanför! Jag klippte och färgade håret i tisdags och de lockarna sitter faktiskt fortfarande rätt bra. Älskar att få håret fixat hos frisören, det sitter alltid så mycket bättre då än när man gör det själv. Tycker ofta att håret är snyggare dagen/dagarna efter man lockat det.

Dagens smink: Ingenting förutom liiiiiite lite ögonbrynspenna!

Dagens klädsel: Mörkgrå jeans, ljusgrå t-shirt och jackan på bilden ovanför som jag köpte igår på Urban Outfitters.

Dagens planer: Redovisning i skolan och fika med Elsa och Anna. Så skönt att få redovisningen avklarad alltså, vi har gjort en granskning kring hur media rapporterade kring terrorattackerna på Utøya vs Drottninggatan. Utøya har nämligen inte lika frekvent benämnts som terror medan Drottninggatan gjorde det från första timmen. Intressant tycker jag! Ska bli väldigt mysigt att fika med Elsa och Anna, har inte träffat dom på ett par veckor nu. Sen ska jag ju som sagt städa och innan middagen skulle jag verkligen vilja gå ut på en löprunda i det fina vädret.

Dagens materiella vill ha: Ni kan ju läsa min önskelista inför födelsedagen HÄR!

Dagens fundering: Kan det inte snääällla vara ordentligt vår från i början av Mars och sommar till slutet av September i alla fall? Man blir ju så lycklig av detta väder att man knappt vet vad man ska ta sig till.

Dagens beroende: Hahaha musik från 2008-2009. Vet inte varför men jag blir ofta nostalgisk under våren och nu lyssnar jag sönder på musik från 2008-2009 typ. Mycket Drake, Akon, Timbaland osv, underbart men nästan så jag skäms på tunnelbanan när man står och lyssnar seriöst på "I wanna f**k you" hahahah..

Dagens tråkigaste: Att jag egentligen borde lägga ner min vakna tid på min hemtenta som ska in nästa vecka men vill verkligen allt annat än att göra det.

Dagens längtan: TILL IMORGON & LÖRDAG då jag ska fira min föööödelsedag <3 <3

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Hej fina du! Kan inte du tipsa om baddräkter/bikinis nu inför sommaren?
Ella
,
Andrea!!!! Du måste snarast lägga ut receptet på tacopajen (tror det var tacopaj) du la ut på snapstory! Den såg fantastisk ut och jag kan inte sluta tänka på den, hehe.... Ha en fin helg 😊
Maja
,
Vet att det är helt upp till dig!! Men ditt ex fick ju hänga med på bloggen i så många år och hade varit kul om du ville skriva om det, du ska inte behöva förklara en massa men hade vart skönt och veta lite varför och hur allt blev som det blev. Vet att det är väldigt många som undrar! Men är så glad för dig att du har hittat kärleken igen!!!
Topless,
Du har en intressant blogg. Besök min blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=594093
nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=594093
Vilhelmiina
,
Hej! Vart är jackan ifrån? 😊