Dagens planer!

Allmänt

Throwback till i våras!

Goood morgon! Jag är uppe med tuppen känns det som, eller egentligen är jag nästan alltid vaken nu men brukar inte redan vara på väg någonstans. Har lyxen att boka in mina möten osv när jag vill och det brukar inte vara innan 10.00 hehe.. Nu ska jag i alla fall precis springa till bussen, tänkte bara berätta dagens planer. Några av er har efterfrågat "veckans planer-inlägg", kanske får bli till nästa vecka.

08.15: Möta Mathilda vid Hötorget 08.30-09.30: Träna med Mathilda på SATS Hötorget 10.30: Planeringsmöte inför ett möte vi har i eftermiddag och om poddserien. 12.00: Ska på ett möte med Bonnier Tidskrifter och Tailsweep! 13.00: Möte hos en välgörenhetsorganisation, så himla spännande! 15.00 Hämta Nora på skolan 17.30 Åka hem till min booo, då har vi tvättid. 20.00: Jobba med bloggen och mejkinkorgen tills läggdags.

Det var mina planer för dagen, nu får vi se om dom följs upp i tid också haha! :) Hoppas ni får en fin dag <3

Gillar

Kommentarer

Petra Nordqvist,
Jättefin bild <3 Saknar våren!
www.petras.fi
Lisa,
Hej, varje vecka brukar du svara på frågor. Tänkte kolla med dig vilken av shade & light contuor och Anastasia contour palett du tycker är bäst? Min palett från Kat börjar ta slut och vet inte om jag ska fortsätta med den eller testa en ny! Kram
Nouw.com/lisaslottner
Veronica Pettersson,
Kul att få veta vad hur din dag ser ut. Tycker sådant är intressant att läsa.
veronicapettersson.se
Lovisa
,
Hej! Din bild fick mig att börja tänka på vår-skor och för mig innebär de sneakers! Kan inte du tipsa om vilka sneckers du är inne på till våren eller bara allmänt om dina favoriter! Ha de bäst!
Mathilda
,
Hej fina du<3 Funderar på att beställa hem en sån jacka från ivy revel som du har på dig på bilden (den finns fortfarande kvar wiho haha). Sett i ett inlägg att du har storlek 38 i jackan, tycker du att din känns bra i storlek eller lite liten? Jag är typ lika stor som dig men vill inte köpa jackan i för liten storlek, tycker isåfall nästan att det är snyggare med lite oversized. Vill även att det ska få plats en tjockare tröja under. Jättetacksam för svar! Massa kramar <3