Datorhörnan

Allmänt, Inredning, New in

Ni som lyssnar på podden vet ju att ett av mitt och Antons inrednings"bråk" har handlat om hans stationära dator och hans önskan om en datorstol. Och innan vi går vidare så vill jag bara att ni ska veta att jag är fullt medveten om att mina tankar kring detta är väldigt ytliga. Anton köpte för något år sedan en värstingdator som är stationär, helt sjukt i mina ögon. Vem köper en stationär dator 2015?? Tydligen någon som gillar att spela fick jag lära mig haha :) När jag letade lägenheter så var jag tydlig med att jag kommer aldrig dissa en lägenhet bara för att din stationära dator inte får plats, jag kan sitta med min laptop vid köksbordet om det är så även om jag gärna har ett skrivbord. Men sen köpte vi den här lägenheten och där fick det ju faktiskt plats..

Vi löste det som så att själva datorn står bakom en växt i ett hörn så den syns faktiskt inte så mycket, och själva skärmen samt tangentbord med tillbehör har jag inget emot. Och jag får erkänna att det faktiskt blev mycket finare än vad jag trodde från början. Såg verkligen framför mig något liknande: KLICK, i mitt huvud så ni kan ju förstå paniken. Datorn flyttades in snabbare än Anton själv om man säger så, sen har vi haft ett till problem och det är att hitta en datorstol som båda gillar. Och åter igen, här förstår jag att Anton har rätt med att det är bra med en stol som är skön och bra att sitta i men... Dom är ju så fula :( Ytligt jag vet men det skulle STICKA med brinnande knivar i mina ögon varje gång jag såg en stol som typ denna: KLICK.. Visst på ett kontor men inte i vårt fina vardagsrum.

MEN, vi var på Ikea här om veckan för att egentligen leta efter annat. Tror det var när vi skulle köpa ett nytt gångjärn till tv-bänken som Anton tvingade mig gå förbi avdelningen med datorstolar då han tydligen fick sååå ont i ryggen av att sitta på våra köksstolar. Jag menar visst, jag bryr mig om att det ska vara snyggt hemma men jag är väl ingen sadist liksom. Vi har ju varit där och kollat förut men inte hittat något som faller oss båda i smaken, men så hade dom fått i nyheter!! Bland annat den här fina stolen. Jag älskar att det inte är några hjul på den samt att den är ljusgrå, den känns väldigt diskret. Höj och sänkbar samt väldigt skön att sitta på! :) En kompromiss i sin bästa form om ni frågar mig!

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
Hahahah så kul! Håller verkligen med dig, sååå fult med datorer och stora stolar ??
Johanna
,
Haha, bara jag som har flyttat in i min killes lägenhet? Jag skulle säga att det mesta har vi kommit överens om tillsammans, men hans kära gamingstation bredvid tvn får jag snällt blunda för:)))) det är ju liksom hans lägenhet så känner att jag inte kan kräva något där. Längtar tills vi flyttar till större och han kan ha något slags kontor med allt sånt så jag slipper se fanskapet!
Josefine
,
Hahaha alltså det här kan vara det roligaste jag hört. Relaterar så, men är samtidigt glad att jag och min sambo är på samma nivå gällande inredning. Men så jobbar han med möbler och inredning också 😊
Johanna,
Hejsan Andrea! Skulle du kunna göra en Triangl recention! Undrar verkligen om jag ska köpa en och undrar om du tycker det är värt pengarna? och hur mycket du fick betala allt som allt? Tack i förhand!
nouw.com/johannawestman
Karin
,
Hej, när jag såg din story och du berättade om att du hade skrivit detta inlägg så gick jag direkt in och kollade. Då började jag fundera på hur många views du brukar ha på dina stories efter ett dygn. Har du lust att kolla på det? 😊
Pim
,
Andrea! Jag har denna http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103100/#/20309729. Den är ljus o Beige och exakt samma du länkade. Fast jag hatar den svarta också. Men denna beigea är i typ och ganska bra som datorstol om båda kan kompensera 😊
Lisa
,
Heej, så snyggt!! Så inför samma dilemma som du gjorde haha, vart Köpte ni skrivbordet?? Så himla snyggt med såna stringsystem! Samt har du tips på vart man kan köpa vanliga string hyllor? 😊
Lovisa
,
Så fin stol!! Men Andrea akta nya fina golvet. Dom har sånt där genomskinligt golvskydd på Ikea som är jättebra och billigt!
Sylvia
,
Håller med till 110%. Tack! Usch för alla bossiga brudar.