De vanligaste frågorna

Vilken mascara använder du? Jag använder lite olika mascaror, har liksom några jag byter lite emellan. Men de som jag har hemma och använder är Too Faced Better Than Sex, Benefits They're real, Loreals Telescopic och Maybellines Define A Lash. Har ingen superfavorit just nu, better than sex gillar jag för att man får volym och för att den är cruelty free men den håller tyvärr inte så länge.. Tipsa gärna om djurvänliga, grymma mascaror!

'

Hur länge har du och Anton varit tillsammans? Sen 12e Juli 2011 så i sommar firar vi fem år tillsammans, helt galet!

'

Vad jobbar du med? Jag jobbar med mina sociala medier. Jag tjänar alltså pengar på min blogg, instagram, snapchat, youtube osv! Drömjobbet :)

' Vart kommer din sängkappa/sängkläder ifrån? Jag varvar oftast mellan mina ljusgrå linnelakan från H&M Home eller mina mörkgrå linnelakan som också kommer därifrån. Sängkappan är också inköpt på H&M Home för något år sedan.
'

Vart kommer dina jackor ifrån? Den grå kappan är från Asos och min svarta pälsjacka är från Choies, dock köpt för cirka tre år sedan..

'

Vart kommer din beiga väska ifrån? Den är från Chiquelle! :D

' Vilken kamera och objektiv använder du? Jag fotar med Nikon D610 + 35mm 1.8 och 85 mm 1.8. Filmar gör jag med Canon 700D + 18-55 mm STM.

'

Hur lång är du? Jag är 171 cm lång! :)

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Hur håller du dig i form?:)
Freja
,
Hej, lite skum fråga kanske, men hur är vädret i Stockholm just nu? Alltså hur mycket snö är det? Jag ska nämligen till Stockholm i helgen och skulle vilja ha på mig sneakers haha
Maja,
Så kul att du lägger upp sånna här inlägg så att alla kan ta del av svaren 😃
nouw.com/lillmajja
louise
,
Den ljusrosa blusen med paljetter nere id ärmarna var jättefin, Ifrån var?
Jossan
,
Var är din svarta kappa köpt? 😊
Ebba
,
Clinique har en superbra som påminner om Loréals Telescopic. Deras konsult sålde in den hos mig under ett besök på Kicks för ca en månad sen och den är fortfarande grym, varje dag! inte kornig och faller inte av under ögonen. Fransarna blir separerade och fina, även på oss som redan har långa. Och självklart kliniskt framtagen. De garanterar att den är allergivänlig också, annars får man pengarna tillbaka. Kostar strax över 200kr på Kicks. 😊
Ebba
,
Hej! Skrev en jättelång kommentar om en grym mascara från Clinique, som dessvärre inte verkade postas 😟 den mascaran passar iallafall för att få långa separerade fransar och jag har, precis som du, naturligt långa och den gör sig sååå bra. Påminner om Teleskopic från Loréal men är kliniskt framtagen (ej på djur) och allergivänlig också. Kostat runt 200kr på Kicks! Tips är dock att ha en annan till vardags för den är så bra att man blir van vid att ha perfekta fransar jämt haha.
Matilda,
Kul med såna här "svars inlägg". Och grym att du kan leva på dina sociala medier. Vilken dröm!
skogsrusset.se
Vicki
,
Låten med Chris Brown (oklart,haha?) på din snap, vad heter den? 😊
Hilda Hagiwara,
Tror man tjänar pengar genom sponsrade snapinlägg och sånt 😊
youtube.se/hildahagiwara