Delfinspaning

Resor, USA 2018

Såhär såg det ut när solen höll på att gå upp här på Oahu i måndags. Jag och Mathilda hade bokat en båtutflykt för att förhoppningsvis få se vilda delfiner. Det var samling redan vid 06.30 men för mig som vaknat runt 06 varje morgon här på Hawaii har det inte varit något problem. ÄLSKAR verkligen vår dygnsrytm här. Vi lägger oss i sängen runt halv tio, somnar en timme senare och sen vaknar jag av mig själv vid 06. UNDERBART<3

En glad men trött tjej :)

Det var så sjukt, redan efter några minuter efter att vi lämnat hamnen så fick vi syn på flera delfiner. Dom var sååå fina. Även om jag sett vilda delfiner flera gånger förut så är det så mäktigt. Dom är så fina djur <3

Vi satt på ett båt med kanske 15 andra och då ingick snorkelutrustning som cyklop, snorkel och simfötter så man fick hoppa i och bada för att kolla på delfinerna, sköldpaddorna, rockan (!!) närmare om man ville. Här ser ni självaste Susan over board.

När vi var lite längre ut på havet så stötte vi på massor med delfiner igen, den här gången var det dock en annan typ av delfin. Dom var större och mer orädda vilket gjorde att dom mer än gärna följde båten och simmade längs vår sida flera gånger.

Gömmorna är på vift!

Något som var väldigt trevligt förutom alla fina djuren var miljön. Jag ville verkligen inte gå av den där båten, det var så himla vackert och härligt att bara sitta där dinglandes med benen och njuta. Något som var mindre nice var helikoptrarna i luften som tydligen höll utkik efter hajarna... :)

Oahu liknar verkligen inget annat ställe jag någonsin besökt. Så sjukt vackert.

Jag och Mathilda passade på att ha en photoshot medan de andra badade med delfinerna för andra gången hehe.. Bikinin är från Andrea Hedenstedt X NA-KD och finns kvar i några få storlekar. Förresten, NA-KD har sommarrea nu och massor med saker från mina kollektioner är SUPER-nedsatta. Klicka HÄR för att kika <3 Vi snackar liksom 50-70 % rabatt på massvis med grejej från mina kollektioner <3 I alla fall, vi hade en riktigt fin och mysig förmiddag ute till havs. Samtidigt som jag älskar havet så mycket så skrämmer det mig dock, det är så okänt och osäkert liksom. Jag är ju en människa med kontrollbehov och kan tycka att det är lite obehagligt att simma omkring mitt ute i ingenstans även om det finns båt och personal i närheten.. Men om ni besöker Oahu (eller något annat ställe med delfiner) så måååste ni ju göra en liknande utflykt, så värt pengarna!

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Åh Hawaii är så härligt!! Ni måste åka till North shore om ni inte redan varit där, så härligt ställe på Oahu och så härlig stämning! Kram 😊
Julia
,
Hej Andrea! Ni ser ut att ha det underbart ? Jag och min sambo ska till oahu om två veckor så jag undrar var er båt utgick ifrån och vad firman hette? Vi hade tänkt oss att göra en liknande utflykt ?
Mathilda
,
Hej. Hur bokade ni detta, å vad kostade det? Jag å en kompis är nämligen också på Hawaii, Honolulu nu å vill gärna åka ut å se delfiner.