Den perfekta julklappen till skönhetsfantasten!

Allmänt, Skönhet
Hej på er! Nu kommer jag med ett riktigt bra tips på en julklapp du kan fixa såhär i sista minuten; en Glossybox-prenumeration! För er som inte känner till Glossybox så är det alltså en prenumerationstjänst där man varje månad får hem en liten box som innehåller 5 produkter till ett värde av cirka 800 kr. Och priset? 159 kr per månad! Hur nice? Perfekt för oss som gillar att testa nya saker, lite julklappskänsla varje månad haha! Ni kan ju ge bort en prenumeration till någon ni tror det skulle passa till, just nu får man en box med deras fem mest populära produkter, det vill ni inte missa!
Här ser ni hur December-boxen ser ut, den är tyvärr helt slut men signa upp er nu så ni inte missar framtida boxar! Även om Decemberboxen inte längre går att få tag på så tänkte jag ändå att det kan vara kul att se hur en Glossybox kan se ut. Här snackar vi prisvärd vardagslxy!
Här är mina två favoriter från decemberboxen, en skumtvål från Rituals och värmeskydd från Maria Nila - i full size dessutom!
Sen fick man även en ögonskuggepalett från STYLondon med de perfeeekta färgerna.Nu får ni dessutom 20% rabatt på en beställning, oavsett om ni köper 1 månad, 6 månader, 1 år osv. Passa på att fixa en riktigt bra julklapp till någon du tycker om eller till dig själv vettja. Min rabattkod "ANDREA20" gäller nämligen också på presentkort, hur nice? HÄR hittar ni Glossybox's hemsida <3

Glossybox.se

Gillar

Kommentarer

Bella
,
Skulle vara så kul om du skrev om dina goals för 2019. Kram!