Detta ska ni titta på under julhelgen!

Allmänt, Tips
Under mina sjukdagar här hemma har jag inte gjort så mycket annat än att ligga framför tvn så nu har jag en hel del tips till er. Perfekt inför julledigheten ju <3


Hjem til jul - Netflix
Sjukt mysig, norsk serie där vi får följa 30 åriga Johanne som känner press från sin familj gällande att skaffa pojkvän. Till julafton har hon som mål att ha hittat någon att ta med till familjens julfirande och det går inte riktigt som planerat. Serien var absolut sorglig och allvarlig stundvis men ändå riktigt feel good-serie <3

 


Don't Fuck With Cats - Netflix
Detta kan typ vara något utav det sjukaste jag har sett. Historien om en kille som anonymt lägger upp videos på nätet där han dödar små kattungar känns inte verklig, det känns snarare som att den hör hemma i någon kriminal-serie. Ett videoklipp sprids och ett gäng ambitiösa och engagerade facebook-profiler anstränger sig sedan för att ta reda på vem denna kille är. Det visar sig att han har ännu ondare aningar i gärningen än att döda kattungar, så tiden är knapp.

 


Icarus - Netflix
Den här dokumentären var verkligen sååå spännande! Den handlar om hur ryska staten systematiskt och medvetet har dopat sina OS-deltagare i flera års tid.

 


Tell Me Who I Am - Netflix
Det här är faktiskt en helt sjuk berättelse och dokumentär. Den handlar om två tvillingbröder, en av bröderna råkar ut för en olycka och får minnesförlust, det enda han minns är hans bror. Hans tvillingbror får alltså återskapa hans barndomsminnen, personer i deras omgivning och svara på frågan; vem är jag?

 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229