EAST

Allmänt, Recept, Tips

Godaste dumplingsen jag smakat i mitt liv. GALNA!
Och dessa tempurarullar är nästan ännu galnare.. Deras bermudasås i kombon blir magisk.

Vill man ha riiiiktigt fräsch och god tonfisk är det hit man ska.
Här i låg några sjukt goda vårrullar som man rullar in i salladsbladen och sen doppar i en gudomlig sås.
Friterade minibläckfiskar.
Lika glad var jag inte cirka en minut senare då jag ramlade ner och slog i revbenen samt lillfingret sviinhårt i bordet ni ser till vänster.. :)

I fredags så firade vi Marie som fyllde 50 år och det gjorde vi på East. Vi firade ju även pappa där förra året, då var vi dock cirka 40 personer och hade abonnerat en stor del av restaurangen men nu var vi sex personer, lite mer intimt. Vi hade som ett eget litet rum vilket var väldigt skönt, kan bli lite hög ljudnivå på East annars. Vi beställde in (som ni ser) massor med rätter och delade på allt. Mina favoriter är nog dumplingsen och tempurarullarna, tänkte skriva två saker till men hejdade mig haha. Pappa satt när vi åt och skulle rabbla upp sina favoriter, jag stoppade honom vid typ sjätte rätten och ba favoriter är väl högst 1-3 stycken haha?? Det var så himla trevligt och så otroligt gott. Om man gillar asiatiskt eller vill lära sig gilla är East stället att gå till enligt mig. Ligger mitt på Stureplan, går inte att missa.

Gillar

Kommentarer

Fanny,
Åh var är din jättefina top ifrån?
forfattarfannys.blogg.se/
Rebecka
,
Undrar också varifrån tröjan är? Superfin verkligen! 😊
Hanna,
Åh East är min favvo restaurang, maten är sååå god!
hannalinneas.devote.se
Klara
,
Vart kommer toppen ifrån? 😊
Karolina
,
Vart kommer den vackra toppen ifrån? 😊
Johanna,
Gud så fin!!
josun.devote.se
Paulina,
Tycker alltid du får till så fina lockar i håret! Hur gör du för att få dom så stora och luftiga och vad använder du för tång? Tack för en jätte inspirerande blogg : )
paulinahansson.blogg.se
Julia
,
Käkade där i torsdags och de var inte alls min typ av mat. Någorlunda dyrt och hade alldeles för mycket förhoppningar! Finns godare ställen. Men alla är ju olika 😊