En lista om mat

FAVORITSALLADER – Jag älskar avokado, getost, fetaost, körsbärstomater så gärna sallad med det i! Det viktiga för mig är att salladen ändå mättar och att den inte bara består av olika sorters blad.

TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN – Absolut ingen frukt, vissa (galna) människor har ju ananas på sin pizza. Sinnessssssjukt om ni frågar mig. Men mer.. Ja inget kött och ingen fisk.

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTAURANG – Lasagne!!! Alltså hur ofta blir man inte besviken på lasagne när man äter ute? Typ varje gång ju.

DETTA ÄTER JAG HELLRE PÅ RESTAURANG ÄN HEMMA – Något jag tycker är gott men typ aldrig någonsin lagar hemma är fisk. Det beställer jag relativt ofta på restaurang!
FAVORITDESSERT – Jag är ju inget fan av söta saker förutom vissa undantag så är ingen efterrättsmänniska. Jag gillar knappt glass, inga små desserter eller liknande heller.. Det skulle vara ost med marmelad och kex typ!

NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG – Finns ingenting som kommer upp i mitt huvud om jag ska vara ärlig.. Tröttnar så snabbt på saker. Men jag älskar olika former av smoothie, frukter, jordnötssmör.. Olika varianter av frukost haha.
DETTA LAGAR JAG HELST – Någon form av tacos eller pasta, gräddig pasta!

NÅGOT DU TYCKER OM MEN INTE ÄTER SÅ OFTA – Jag lagar typ aldrig fisk som jag nämnde tidigare, även om jag tycker om det.

EN KÖTTRÄTT DU TYCKER OM – Nu äter jag ju knappt kött längre. Tror jag bestämde mig för att sluta med rött kött sista veckan i februari och sen dess kanske jag har ätit kyckling fem gånger och fisk två gånger.. Men en kötträtt jag tycker om, pannbiff, hemgjorda köttbullar, det mesta med nötfärs egentligen!

VAD JAG HELST ÄTER TILL FRUKOST – Gröt, smoothie, äggmacka och KAFFE

Gillar

Kommentarer

SARALEO.SE,
Sååå rolig lista!! Har precis som du valt bort rött kött och jag ÄLSKAR det! ❥
saraleo.se
Lisa
,
Hej Andrea! Vet inte om du har firat valborg i Uppsala, men vill bara tipsa dig om att göra det på måndag ifall du inte har gjort det tidigare, de är riktigt kul! Mitt tips är, dra ihop ett gäng, picknick och god dryck. Sätt er på tåget in till Uppsala, ta er till ekonomikum och sitt och fira dagen med hela Uppsala! Det är en upplevelse. Om ni inte vill att dagen ska ta slut finns de dirverse klubbar och hemmafester att joina på kvällen! Ha de gött!! Ses i eko 😉
Moa
,
Om du inte är något fan av efterrätte ramen gillar ost, marmelad och kex så måste du testa friterad camembert! Friterad ost, hjortronsylt och lite grädde och glass till! Livets efterrätt!
Ella
,
Var har du köpt dom fina skålarna som var med på frukostbilden på din snapstory? Dom gråa med en typ guldkant? Snyggaste jag sett!!
Filippa
,
Hej Andrea! Skulle inte du kunna visa upp vad du har för porslin, glas osv i ditt kök. Tycker alltid du har så fint uppdukat på dina bilder och skulle verkligen behöva tips inför första flytten. Puss och kram!