En lugn helg på landet

Heeeej på er! Nu är jag hemkommen från vårt landställe på Åland. Jag valde faktiskt att inte öppna datorn en enda gång vilket känns som ett bra beslut för wow vad jag kom ner i varv, kände ingen stress och tänkte inte på jobb mer än någon timme på hela helgen. SÅ skönt. Vi prickade verkligen in en perfekt helg rent vädermässigt, det har varit runt 25 grader och sol varje dag så vi har spenderat nästintill all tid utomhus.

Nora har varit överlycklig över att ha mig och Gustav på besök, kanske framförallt Gustav i och med att han gillar att bada lika mycket som henne (extremt mycket haha). Nora har gått på simskola utomhus på Åland varje sommar så hon är rejält härdad för kallare vattentemperaturer haha!
Såhär har jag suttit och sett ut hela helgen, ni har inte missat någon cool outfit eller liknande hehe..
Min fina bikini är ni många som frågat om! Den är från H&M men jag hittar tyvärr inte den på hemsidan. Köpt för en månad sedan kanske!
En dag åkte vi till ett gårdsmejeri som hade fem kossor som producerade allt som såldes på gården (lakto-ovo vegetariskt). Det fanns även ett supersött lamm, en hund och en katt. Säkert fler djur men det var dom vi hann se i alla fall.
Kolla vilka söta kalvar!!!
Vi hann även med ett kvällsdopp efter ett träningspass utomhus på gräsmattan. Tyvärr har jag åkt på en förkylning så blir nog inte så mycket träning för mig de närmsta dagarna :(
När jag, Nora och Gustav ansvarade för middagen så lagade vi en variant på tacos. Vi stekte paprika, champinjoner och lök tillsammans med krossade tomater och lite tacokrydda. Sen stekte vi också filébitar från Hälsans Kök med krossade tomater & tacokrydda. Blev SÅ gott!
Nej det har verkligen varit såååå skönt att åka iväg men samtidigt känna sig hemma. Jag har ju varit här i typ tretton somrar nu, tiden går så fort! Också kul att få umgås lite med familjen på ett sätt som man inte gjort sen man bodde hemma, speciellt min syster Nora <3 Detta är i alla fall vad jag har gjort under dagarna utan uppdatering här i bloggen. Hoppas ni också haft en fin helg! <3

Gillar

Kommentarer