En skönhetsprodukt jag älskar

Skönhet, Tips

Det är fredag (fredag den 13e panik) vilket betyder att det är dags för mig att tipsa om en produkt jag gillar extra mycket just nu. Förra veckan var det lip scrub och nu är det dags för en ny produkt, nämligen wipes. Jag är inte sådär megainsatt i ansiktsvård då jag inte "behövt" vara det men självklart tycker jag det är viktigt med rengöring. Men alltså fan vad tråkigt och jobbigt det är att pallra mig bort till handfatet och tvätta ansiktet hehe. Av ren lathet älskar jag den här produkten, det är så smidigt att kunna torka av allt smink med hjälp av vårservetter, som är just anpassade för att ta bort smink. Här nedanför hittar ni tre olika alternativ!

1an // 2an // 3an

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Hej! Måste bara tipsa dig (och Mathilda) om något fantastiskt jag hittade igår eftersom ni är planeringarnas drottningar. Sök på "bullet journal" på youtube och dyk in i världens härligaste planeringsvärld. Jag fastnade i fyra timmar igår och kollade på video efter video. Även om man inte vill göra det själv så var det så sjukt tillfredsställande att se hur andra planerar och ordnar upp sin vardag, så tips tips tips!! Finns även massor på Pinterest, instagram osv så det är bara att välja och vraka. Puss och kram från en consilium-kompis ?
Miela
,
Åh nej Andrea, ansiktsservetter är så SJUKT dåligt för hyn. Det är dermatologer som gått ut med detta. Har själv haft problem med acne och gått på acnemedicinen roaccutan och varje hudläkare har skarpt sagt till mig när jag sa att jag använde ansiktsservetter på kvällarna. I denna video exempel: https://www.youtube.com/watch?v=p6qssNZdYhI Om man googlar och så så kan man få mer "in depht" info om varför man inte ska använda det - men det är för mycket onaturliga och starka ingredienser för hyn i ansiktsservetter. Don't use it 😟 tvätta ansiktet som vanligt. Det är aldrig bra att "dra" bort smink. Kram!