Era sminkfavoriter!

Allmänt, Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Det är verkligen så att ens smink tar slut samtidigt och nu har det hänt igen. Jag behöver ny foundation, concealer, puder, brynmascara och mascara. Jag frågade ER på instagram om tips på era favoriter. Det kom väldigt många svar men också önskemål på att jag skulle dela de mest populära svaren. Tycker verkligen ni kom med så många bra tips, både riktigt prisvärda produkter och lite dyrare. En härlig blandning helt enkelt.

1an // 2an // 3an // 4an Jag har faktiskt inte testat någon av dom här ännu! Men tror jag kommer beställa 2an eller 3an!

1an // 2an // 3an // 4an Här har jag redan testat ettan och fyran och jag älskar dom båda två, fyran är dock snäppet vassare. Antingen kommer jag nog beställa hem en till shape tape eller testa nyx kanske!

1an // 2an // 3an // 4an Ni hade verkligen maaassor med tips gällande puder. Så kul ju! Senaste åren har jag använt detta från Too Faced med är lite sugen på att testa något nytt. Kanske Laura Mercier som alla hypar?
1an // 2an // 3an // 4an Älskaaaarrr ettan men det är lite dyr om man jämför med de andra. Så tror nog jag kommer ge mig på 2an den här gången!
1an // 2an // 3an // 4an Den enda jag inte testat är 3an så den ska jag beställa hem! TUSEN tack för alla tips. Ser verkligen fram emot att få hem mitt nya smink och förhoppningsvis kunna tipsa er lite med djupgående <3

Gillar

Kommentarer

vit tvättställsblandare
vit tvättställsblandare,
Åh älskar såna inlägg.
nivito.se
Linnea
Linnea,
Brynmascaran från Glossier är bomb asså! Inte så dyr som Benefits, men den är fan bättre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229