EXCITING NEWS!!!

Allmänt, Outfits

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR "ANDREA HEDENSTEDT x NA-KD"

Har ni hört något så underbart?? Nu är det två månader sedan min första kollektion släpptes och redan om 1,5-2 månader släpps min nästa! Jag hade verkligen aldrig vågat drömma om detta för några år sedan, att jag inte bara skulle få släppa en utan flera kollektioner. Första kollektionen var ju en höstkollektion och den nästa som släpps nu i Januari är vår och försommar-kollektion.

Det enda jag kan visa just precis nu är detta. Här ser ni färgskalan och mina fantastiska prints. HUR fint är det inte med det gula, röda och rosa tillsammans? Ni kommer DÖÖÖÖÖ när ni ser alla plaggen. Alltså den här kollektionen är så fin att jag fan får tårar i ögonen. Vill ni veta det bästa? Jag kommer den här gången släppa BIKINIS, och inte vilka bikinis som helst utan bikinis som sitter som en smääääck.

Jag ska till Palma nu på måndag för att fota kollektionen och det ska bli helt fantastiskt. Så nu vill jag ha era bästa Palma-tips! Vart finns mysigaste caféet? Bästa glasskiosken? Bästa utsikten? Bästa pastan? Skulle vara så kul att involvera er och era tips i fotograferingen och kampanjen!! <3 Kommentera era tips i mitt senaste inlägg på INSTAGRAM (@andreaviktoria). Den som ger mig bästa tipset kommer vinna en dejt med mig och fem plagg från kollektionen, hur nice?? Kommentera kommentera kommentera!!

 

Om ni vill få 20% rabatt när kollektionen släpps samt få sneak peaks från kollektionen signa upp er på: http://andrea-hedenstedt.na-kd.com <3

Gillar

Kommentarer

Sigrid
,
Okej så mina bästa tips är: 1. Cuba bar! Sjukt jävla najs rooftopbar men finaste utsikten över Palma. Tips gånger tusen. 2. Iletes. Ta bussen cirka 15 min utanför Palma och så kommer du till jordens finaste stränder. Levde för detta. 3. Alla Capouciono-resturanger är så mysiga. Framförallt ett som ligger så "centralt" som möjligt på en innergård (Gran Café cappuccino kallas det!). Där är det fint. Guuuuud åååh saknar! Hoppas tipsen är bra! Ha der bästa i Palma!
Nan Renström
,
Tips: 1. Tast club - ligger undangömt vid det svenska konsulatet. Godaste mozzarellan jag någonsin ätit, dessutom lyxig känsla och miner folk pga läget. Finns även en till Tast club som serverar tapas. Här borde du definitivt äta den friterade camemberten!!! Med tanke på ditt recept med friterade haullomi hamburgare kommer du älska dessa! 2. Rivareno - glass du sällan kommer glömma!
Belinda
,
Aqua ocean club!!!!!!! Utsikt för hela hamnen(finast på kvällen) och ”lyxig” men ändå avslappnad lounge-feeling. Bästa pastan är ju garanterat la pela som du såklart redan vet om, och miljön där är fantastisk. Miljön nere vid katedralen La seu är även något otroligt vackert.
Elin,
Åh vad kul!!! Har ditt silvriga set och ser framemot nästa släpp!
nouw.com/elinlarssonkalla
Cecilia
,
Dööör för bikinin på din snap! Är så himla glad för din skull Andrea! En fråga: kommer underdelen på bikinin komma i en variant där den är lite mer täckande på baken? Rumpor i all ära, men tänker på oss som inte är riktigt bekväma med att visa så mycket, hehe.. Hur som helst, är jättetaggad på din nya kollektion!
Vega Carlberg
,
Finaste utsikten och läget är definitivt Cala Comptessa – Illetas, det ligger en liten bit utanför Palma och är världens finaste bukt/strand. Inte smycket människor och läget är helt fantastiskt! En annan fin location är Playa Portals Vells, underbara klippor och genomskinligt blått vatten, den platsen får du inte missa! Bästa glassen (gelato) hittar du på Giovanni L 😊 Helt underbar, kan ligga och tänka på den här hemma i kalla Sverige! Haha... Kram och GRATTIS till den nya kollektionen <3 Kram!
Anna
,
Stort grattis!! Som jag kommer längta tills den nya kollektionen släpps! 😊 <3
Ebba
,
Hej! Kommer dina bikinis att gå i storleksskalan som behåar, dvs en storlek för omkrets och en för kupa? Jag har kanske 36/small i omkrets men 40/42/large i kupa och lockas inte av att gå in på Change/Triumph och köpa "ordentliga" bikinitoppar. Hade varit så grymt om du var den som slog ett slag för detta. För att alla ska kunna känna att "denna sitter som en smäck!". Förstår samtidigt att du kanske inte får bestämma helt fritt. Tack på förhand! <3
Ellen
,
Åhh vad mysigt! Mina bästa tips är definitivt hamnen, La perla och om ni har vägarna förbi är byarna Soller/Port de Soller där restaurang Nunu serverar underbar mat (speciellt tapas och saltimbocca)!!!!!! och byn Valldemossa är bland de mest fantastiska ställena jag varit på och Illetas är värt ett besök.
Fredrika Persson,