Fall is coming: Bomber jackets

Allmänt, Tips, Wanted

Som ni vet så gjorde ju jag ett inlägg för några dagar sedan med tema höstkläder och då kappor. Om ni har missat det inlägget så kan ni läsa det HÄR. Låt oss inte deppa över att hösten kommer (okej mörkret suger) då modet är riktigt snyggt. En stor, om inte den största favoriten i min garderob är bomberjackorna. ÄLSKAR seriöst det här plagget och det märks på antalet i min garderob också hehe.. Här nedanför hittar ni några jag tycker är riktigt snygga, har även några av dessa hemma!

1an // 2an // 3an ÄLSKAR dessa, dom är såå lena och snygga. Haha lena och snygga, bästa kombon ju. Jag har en vit, beige och en vinröd och skulle inte tacka nej till en svart eller blå hehe..

4an // 5an // 6an Jag har nummer 4 och den är verkligen den perfekta bombern om man vill ha en lite puffigare, tycker även om att det är gulddetaljer då mina flesta jackor har silvriga. Alla dessa är i samma modell men olika färger! :)
7an // 8an // 9an Okej en bomberjacka i rosa kändes helt plötsligt som ett måste haha. Eller en där det står Champagne Champion hehe.

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Hej! Måste bara fråga, är någon av jackorna fodrade? Alltså lite varmare? Kram?
Louise
,
Hej Andrea! Jag undrar vad du använder för storlek på dina bomberjackor och hur är de i storleken? Kram