Fall is coming: Kappor

Tips, Wanted

Inlägget innehåller Adlinks

Okej nu har vi kommit till mitten av Augusti vilket betyder att sommaren börjar närma sitt slut. Men inte ska vi deppa för det. Hösten är ju en av mina favoritårstider då jag alltid känner mig peppad efter en ofta slappig sommar. Jag vill liksom göra saker, bli mer effektiv osv. En annan positiv sak är ju modet, som ni vet så älskar ju jag höstmodet. Det är bomberjackor, snygga halsdukar och kappor, my favorite things liksom. Inför nya säsonger brukar ni alltid be mig om att tipsa om nya snygga plagg så tänkte att jag börjar med det nu. Här i första inlägget får ni se 6 stycken svinsnygga kappor. I nästa inlägg får ni 9 snygga bomberjackor. Och sen snygga höstskor osv! :) Hope you'll like it!

1an // 2an // 3an Jag har verkligen fastnat för färgen på kappa nummer 1.. Tycker den är så jäkla snygg. Och hur bra pris på den grå!?

4an // 5an // 6an Nummer 4 är ju en likadan som nummer 2 fast i annan färg, perfekt att de är så billiga så har man kanske råd att köpa i två olika färger. Min personliga favorit är nummer 6 men den finns inte kvar i min storlek.. Om det är slutsåld när det här inlägget publiceras (det är ett tidsinställt inlägg) så är den från Filippa K och heter Ina Coat.

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Jag är också på jakt efter den perfekta kappan, så svårt tycker jag...Alla dessa är lite för tunna vill ha någon i lite tjockare material 😊
nouw.com/jenniifersplace
Elin
,
kolla asos!! dom har många snygga och varma kappor till inte allt för farliga priser 😊
Sofie,
Älskar kappor! Är själv ute efter en ny till hösten/vintern 😊
sofiegabrielsson.devote.se
Saba.bny,
Älskar kappor men är tyvär kort ???vill gärna att du ska tipsa typ korta kappor älskar dig?❤️
Saba.barmayehvar@yahoo.com
Olivia
,
Tycker det är riktigt dåligt att NAKD har "one size" i den gråa kappan! Usch blir så irriterad över det. Det är en svinsnygg kappa som jag skulle älska att ha, men den kommer ju definitivt inte sitta lika bra på mig som på henne! Älskar dock att du tipsar om kappor, gillar verkligen höstar jag med!
JOsefine
,
Snygga!! Känns som man alltid vill ha en ny kappa fast man redan har flera haha 😃 En fråga, kan du inte tipsa om kläder för typ personalfest liknande och så? Har verkligen ingen idé vad jag ska ha på mig då det är "valfritt" men man vill ju vara fin liksom. Normalt har vi arbetskläder så därför är det svårare för man är van att se folk i arbetskläder förutom när man ses utanför jobbet 😋