Fall is coming: Skor

Tips, Wanted

Innehåller Adlinks

Då var det dags för nummer 3 av min lilla miniserie "Fall coming" här i bloggen. Har ni missat de tidigare inläggen om bomberjackor och kappor så kan ni läsa dom HÄR. Något som många gillar att köpa nytt samt ofta behöver är höstskor. Jag personligen ogillar de flesta kängorna och hänger fast vid mina sneakers så länge som bara möjligt haha. Något jag tycker är supersnyggt till exempelvis en kappa är ett par vardagsklackar som ni ser här nedanför. Om ni har några önskemål på fler saker ni vill att jag ska tipsa om så är det bara att kommentera det här inlägget! <3

1an // 2an // 3an Vardagsklackar! Jag själv är rätt dålig på att gå i klacksor men sånna som dessa ovan klarar jag mig bra i. När skon sitter ordentligt på foten och har en bredare klack så kan jag till och med dansa i dom (wow ;). Mina favoriter är nummer 3!

4an // 5an // 6an Har ett par stövlar med klack rätt höjd på klacken, dvs inte för höga så älskar jag att ha på mig sånna. Så skönt sen när det blir lite kallare, som ett extra lager ovanpå sina byxor/strumpbyxor.

7an // 8an // 9an Känns som att jag egentligen borde göra ett inlägg per skokategori. Hade väldigt svårt när det kommer till sneakers att hålla fingrarna i styr hehe.. Tycker i alla fall att dessa tre är riktigt fina.

Hade jag valt ett par från varje kategori hade jag valt nummer 3, 5 och 8! :)

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
så fina 😊 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se