Färgning & Trådning

Skönhet

Igår tog jag tag i en sak jag velat göra länge, jag färgade nämligen mina ögonfransar och bryn samt trådade brynen. Eller okej inte jag utan jag gjorde det i en brow bar. Jag har gjort det en gång tidigare på salong och tyckte att det blev så himla bra. Då gjorde jag och Stella inför när vi skulle till Mallorca förra sommaren. Det är så skönt att känna sig lite extra snygg men ändå inte sminka sig. Jag bad om lite mörkare bryn och svarta fransar, var även tydlig med att jag inte ville ha varma bryn om någon vill efterfråga samma sak som jag. Jag trådade ju även brynen, inte för att forma om dom utan för att bli av med allt fjun och småhår runt omkring. Nu är det liiite färg på huden under själva stråna men det försvinner efter några dagar. Mina fransar blev jag väldigt nöjd med, ser ju nästan ut som att jag har mascara haha! :)

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Super fint! Har du böjt dina fransar här?
Kattis
,
Hej Andrea! Skulle du kunna göra ett inlägg om summerburst? När bör man vara där? ( alltså hur mucket tid innan) vilka skor är bra att ha? Osv
Lejla,
Vilken browbar gick du till? Superfint blev det!:)
Lejlas.devote.se
cathrine
,
Hej Andrea! Kan inte du göra ett inlägg om snygga, relativt billiga märkesväskor, eller allmänt lite finare väskor, nu när det är sommarjobbstider tänkte jag 😊)
Siri,
Vilken skillnad!! Hur mycket kostar det ungefär?
nouw.com/sirieinarsson
Sofie,
Åh va fint! Gör verkligen stor skillnad, vill verkligen färga fransarna till sommaren också!
sofiegabrielsson.devote.se
Linnéa H,
Vilken brow bar var du på? Hur länge håller färgningen? Och vad kostar det?
instagram.com/linneahagman
Elin
,
Snälla svara på dessa frågor i ett inlägg 😊
therese
,
dina fransar e ju magiska