Färgtema i sovrummet

Allmänt, Inredning

Som ni vet så har vi en lite mörkare grå färg på alla väggarna i sovrummet. Men vi vet inte riktigt vad vi ska ha för tema på kuddar, gardiner osv. För någon färg känner vi ändå att vi vill ha. Jag hade tänkt mig att blanda grått och beiget, då sa Anton att han tyckte det skulle vara fint med grönt tema. Och ja, varför inte? Jag har ingenting emot grönt och tror absolut det skulle kunna bli fint till den grå ton vi har på väggarna. Jag vill dock inte ha ljusgrönt, mörkgrönt och mer åt det bruna hållet än det blåa.

Detta är från H&M Home och Ellos Home, och den grå färgen skulle efterlikna våra väggar haha. Alltså hörni har verkligen panik kring gardiner.. Hur vet man om det kommer bli bra liksom?? Aja tror vi väntar med att beställa gardiner tills efter vi satt upp alla möbler. Sovrummet kommer nog kännas rätt litet och tight så vi kanske vill ha vita gardiner för att få det så ljust som möjligt. Tycker i alla fall kuddarna och pläden (från hm) var superfina. Här ser ni ju lite av "mitt" beiga tillsammans med "Antons" gröna. Känns som en bra kombo!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Du bodde ju i en lägenhet som du hyrde i andra hand för ett tag sedan och köpte möbler till den va? Har inte hört dig nämna dem, men kommer du ha dem i din nya lägenhet? Eller har du sålt dem? Ä nyfiken haha 😊
Matilda
,
Åååh det kommer bli så fint! Ett tips till när ni ska hänga gardinerna, kika på en gardinskola på youtube till exempel. Där visar dom hur man ska hänga gardiner kring fönster för att öppna upp rum och förstora rummet. Det gör större skillnad än vad man tror! Kram!
Elina
,
Vi har ett grått sovrum med vita och mörkrosa detaljer. Så fint!
Janina,
Vad snyggt! Mörkgrönt är en underskattad färg!
www.dietiststudent.com
Hanna
,
Tips är att hänga alla gardiner från taket, antingen på gardinstång som man fäster högst upp på väggen eller på skena i taket! mycket snyggare än bara ovanför fönstret 😊
Emma,
Skulle bli riktigt snyggt med den där färgen tror jag! 😊
44kvadrat.myshowroom.se/
Lovisa,
Det kommer bli skitsnyggt med gröna detaljer! Verkligen en fin färg man sällan tänker på enligt mig 😊
lovisahammar.forme.se
M.
,
Tips kolla på Ullared efter gardiner, de har billiga och fina. Tror det blir super fint med grönt
M.,
Kolla på Ullared efter gardiner de har fina och billiga. Fint med grönt
Internett
Madeline,
Super fina färger!!! Vilket program använder du för att göra collage som de längst ner???
nouw.com/madelineingelgard