Favoritburgare atm..

Allmänt, Tips

Nu i veckan så passade jag och Anton på att julklappshandla tillsammans samt äta lunch tillsammans när han var ledig från jobbet. Älskar att han just nu jobbar lite hipp som happ och inte 8-17, mån-fre. Det passar ju mina arbetstider väldigt bra. Vi köpte i alla fall våra sista (för min del, Antons alla) julklappar, Anton klippte sig och sen hamnade vi på Prime Burger på Holländargatan (väldigt nära Hötorget). Det finns ju en hel del burgarställen i Stockholm numera men Prime är nog en av mina favoriter just nu. I sommras var det Vigårda men jag gillar Prime just nu för att dom har TRYFFELMAJJO ståendes på bordet. Man kan alltså ta hur mycket som helst! Och jag ÄLSKAR skiten haha :) Vet att det även ska finnas veganskt alternativ!

Gillar

Kommentarer

Theresa
,
Varför väljer du inte de veganska/vegetariska alternativen då om du har som mål att äta mer vegetariskt? Varför inte börja jobba på de målen redan nu menar jag och inte bara efter nyår. Särskilt när det finns alternativ liksom!
Andrea Hedenstedt,
Fast jag har ju sagt att jag inte är vegetarian? Utan att jag minskar? Du har väl ingen aning om vad jag åt dagen innan eller till middag sen? Tycker att det är så himla tråkigt med alla dessa pekpinnar kring veggo/veganism. Är det inte bättre att äta kött 3 dagar i veckan är 7?
www.andreahedenstedt.se
Linnea
,
Wow tycker alltid dina bilder är så fina, intressanta och har så fina färger. Du är så duktig. Blev lite nyfiken också vad jobbar Anton med som gör att han kan jobba lite hippt som happt? Kraaam till dig