Favoriter från rean!

Allmänt, Tips, Wanted

Inlägget innehåller Adlinks

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an

Är det inte sommarrea eller mellandagsrea är det tydligen "mid season sale", men jag klagar inte! Speciellt inte den här gången då jag hittat så otroligt mycket fint på rean den här gången. Är typ lite i chock, varför rear dom ur såhär fina saker haha? Och för att återkoppla till gårdagens inlägg om julklappar, ni kanske kan fynda något till era kompisar/syskon! Vem skulle inte bli glad för nya sminkborstar till exempel? Om ni undrar vad skillnaden är på de olika stövlarna förresten så är det klackhöjden, dom ena är lite lägre och dom andra högre! :)

Alla produkterna är hittade HÄR!

Gillar

Kommentarer

matilda ?,
Kollade faktiskt in Nellys rea igår, och håller med dig om att det fanns såå mycket fint!! Pälsjackan var såå fin!
nouw.com/matildardn
Johanna,
Hej Andrea! Vill bara tala om att jag tycker att din blogg och hela du bara inspirerar så himla mycket. Jag hoppas verkligen att du mår bra för det ser ut så på dig. Det känns som att hela du strålar och du inspirerar bara hela tiden. Så kul att läsa om och din blogg blir verkligen aldrig tråkig. Din stil både på kläder, smink, hår och inredning är sjukt snygg och inspirerande och jag bara älskar både sättet du skriver på, variationen i dina inlägg och ja.. allt.. 😊 Jag hoppas att du verkligen tar till dig det och jag hoppas verkligen att du mår bra och att jag inte bara antar att du gör det för det ser fint ut på ytan. Du är dessutom så rolig och man kan ju inte låta bli att skratta högt när man lyssnar på din & Mathildas podd. Ni är för roliga och härliga. Fortsätt vara Andrea 2.0 du är grym! Kram till dig 😊
andersson-johanna@hotmail.com
Janina,
finns så mycket fint!!
nouw.com/janinaemilia
Linnea
,
Hej fina Andrea! Jag undrar om du skulle kunna tipsa om snygga, men ändå varma vinterjackor inför vintern? Vill vara ute i god dit och har ingen aning om vad jag ska ha för vinterjacka. Kram!
Malin Andersson,
Så snygga grejer verkligen?
nouw.com/malinsofiass
Matilda Danielsson,
Ja det är lite sjukt att det är rea "så ofta" haha men man ska verkligen inte klaga! Du har ju hittat dem bästa gobitarna här ovan! ??
matildadanielssons.blogg.se