Favoriter hemma just nu

Allmänt, Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Istället för att bara skriva massor om saker jag skulle vilja köpa och önskar att jag hade så tänkte jag att jag kan tipsa er om saker jag använder mycket just nu och verkligen gillar. Jag tänkte först benämna dom som skönhetsfavoriter men linnevatten och nässpray klassas nog inte riktigt som skönhetsprodukter..

Först ut är detta linnevatten från Washologi som jag köpt på Åhléns. Jag köpte det här första gången i Februari och alltså jag är besatt av denna uppfinning. Det är som en parfym för hemmet som man sprayar på textiler mellan tvättarna så dom fortfarande doftar gott och nytvättat. ÄLSKAR att spraya den här i soffan, sängen, jackorna osv. Min favoritdoft är den ni ser på bilden "längtan bomullsblomma". HÄR hittar ni den

Nu i "höst"-tider så börjar det bli allt viktigare för mig att ta hand om hyn. Under vinterhalvåret så är min hy extra känslig så i förebyggande syfte unnar jag mig själv ansiktsmask lite då och då. DENNA från Sephora är en favorit!

Den här parfymen fick jag på ett event i Januari. Använde den hela februari och Mars men sen gick jag tillbaka till min Gucci Bloom. Nu är jag back on track med denna, den doftar sååå gott. Ni hittar den HÄR
Kan inte fatta att jag blivit en person som börjat använda handkräm haha. Vi har faktiskt lagt en handkräm bredvid tvålen här hemma i badrummet vilket gör att man betydligt enklare kommer ihåg att använda handkräm. Den HÄR är en av mina favoriter. Sen skulle jag också vilja tipsa om den HÄR nagelbandsoljan. Och nu undrar ni säkert, men nässpray? Really? Ja! Det här är ingen vanlig nässpray utan det är en nässpray för oss som lätt blir torra i näsan. Jag haaatar att känna mig torr i näsan då det ett är obekvämt och två jag lätt får sår i näsan då vilket gör väldigt ont. Kan varmt rekommendera DENNA.

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Du länkade aldrig parfymen
Alex
,
Det du sa i podden om att AF hjälper folk ut i arbete...det är väldigt sällan de gör det. Själv hade jag praktik via AF där jag inte fick jobb efter och sen fick alla via arbetslösa ungdomar sitta i ett rum tillsammans och söka jobb från en dator. En slags tvångsaktivitet för att vi skulle få pengar/ersättning från försäkringskassan. Jag skrev ut mig efter 3 dagar på jobbsökaraktiviteten (där wifi aldrig ens fungerade) och på telefon lät de så glada (nu hade ju ännu en person fått jobb i deras statistik). 2 veckor senare hade jag jobb utan AFs hjälp.
Andrea Hedenstedt
,
Lina
,
Okej springer till Åhlens på lunchen och köper Linnevattnet. Bästa jag har hört? Tack för tips!