Favoriter online

Allmänt, Tips
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS // INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Tidigare när jag gjort sånna här inlägg så har dom varit väldigt uppskattade vilket jag tycker är väldigt roligt. Precis som rubriken lyder så har jag här samlat mina favoriter online just nu. Det kan vara allt från ett instagramkonto, ett poddavsnitt, en dokumentär, shopping; you name it! Här kommer i alla fall mina senaste favoriter online.

Mathildas senaste recept - LÄNK Nej men stopp och belägg vad faasen är det som försegår?? Hur obehagligt gott ser inte detta ut att vara? Ni kommer bli ännu mer sugna när ni läser inlägget. Vet att jag tipsat om Mathildas recept/blogg tidigare men den är verkligen bääst när man vill ha lite inspo <3
Bikiniöverdel - LÄNK // Bikinitrosa - LÄNK Nej men den är bikinin är sååå fin. Jag älskar verkligen vita badkläder även om jag lyckas smutsa ner dom lite väl fort (som ett barn..). Unga Föräldrar - Tv4 Play Här om dagen när jag hade ett litet mental breakdown (inte så litet...hehe) så ville jag bara slänga datorn åt fanders så jag kollade runt på Cmore/Netflix/Viaplay efter något härligt att titta på. Då klickade jag mig in på Unga Föräldrar och woow vad mysigt program. Kollade på senaste säsongen och jag är nog inte den enda som är helt förtjust i lilla Ester och Sally? Nej men ni måste kolla på detta om ni söker något "feel good".
MITT NYA SAMARBETE MED BAREBELLS! Hahah får man ha sig själv som favorit? Nej men jag tycker verkligen att detta känns såå jävla roligt. Jag har ju älskat deras produkter sedan dag 1. Min syster har ju varit ambassadör för dom sedan start + att Gustav har jobbat med dom länge så har verkligen haft en "nära relation" med Barebells som nu blivit ännu närmare. Är väldigt stolt och glad över detta!
Poddar: Hej jag heter Fredrik & P3 Dokumentär Jag har under några veckors tid följt podden "Hej jag heter Fredrik" som handlar om Fredriks resa mot ett kokainfritt liv. Väldigt ärlig, rå, naken och intressant podd. Sen måste jag också tipsa om senaste avsnittet från P3 som handlar om våldtäktsdrogen Rohypnol. Så JÄVLA obehagligt och hemskt men intressant. Alice Stenlöfs senaste youtubevideo! Nej men mängden gåshud och tårar i ögonen under en och samma youtubevideo har aldrig varit så många! Ser sååå mycket fram emot att få se showcasten på kanal 5!!  

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229