Favoriter online

Allmänt, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR & REKLAM FÖR MONKI.SE

Svarta - LÄNK // Beiga - LÄNK // Orangea - LÄNK - Monkis jeanskampanj! Köper man två jeans eller mer får man 30% rabatt på sitt köp. Hur generöst erbjudande? Så nice ju. Jag har ju två nya favoritjeans därifrån som ni sett i bloggen på sistone och jag funderar på om jag ska slå till på ett par av dom ovanför. Kan vara riktigt snyggt med ett par lite vidare byxor också.

Hylamide Glow -LÄNK // St Tropez Bronzing Water Mist - LÄNK// Maria Nila Salty Mist - LÄNK - Skönhetsprodukter! Nu såhär i slutet av Februari är man ju sitt absolut blekaste jag och jag känner verkligen att jag crave:ar diverse skönhetsprodukter just nu. Kollade runt lite på Lyko och hittade både Hylamide och St Tropez olika alternativ för glow och färg i ansiktet. Sen behöver jag verkligen en ny salty mist från Maria Nila inför min resa. Man får ju naturligt saltigt hår på semestern men jag äääälskar att använda den här produkten i självtorkat hår på sommaren. Mitt hår blir mindre frissigt tack vare denna.

- Matsmart.se! Jag och Gustav handlar ofta mat via nätet då vi tycker att det är väldigt bekvämt just när det komma till den stora veckohandlingen. I helgen var vi hemma hos hans syster Linnea och då tipsade hon oss om matsmart. Det är tydligen en hemsida som rear ut saker med korta datum eller varor som passerat bäst före datumet. Det rekommenderade bäst före datumet är ofta väldigt kort om man jämför med hur länge produkten faktiskt håller sig bra. Lukta, titta och smaka av så märker man om något är bra eller inte. Så nu har vi beställt hem massor med bönor, tomatkross och kokoschips, ser verkligen fram emot att få hem allt i och med att det blev så billigt.

Gillar

Kommentarer

Emma,
Gör salty misten håret strävt som saltsprayer brukar göra eller hår håret mjukt och "nytvättat"? ?
nouw.com/emmasvahn