Favoriter online

Allmänt, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR & REKLAM FÖR MONKI.SE

- Pillowtalks senaste poddavsnitt. Jag lyssnar inte på poddar alls nu då jag sparar mig till resan men kunde inte låta bli att lyssna på Peg och Pennys senaste avsnitt som handlar om Pennys graviditet. Inte bara är det väldigt kul att höra om det men det var också väldigt intressant att få höra om det bråk som tjejerna gått igenom. Jag förstår att det måste vara jobbigt att dela med sig om vad dom gått igenom men wow vad glad jag är över att dom vågar och orkar göra det. Hur ofta är det inte så att man själv kanske inte reagerar "logiskt" och istället utifrån sina känslor?

- @katarinasollid på instagram! Jag har haft det ganska svårt med att hitta konton på instagram inom träning som jag gillar. Antingen är det för utseendefokuserat för min smak eller så är det crossfit på en nivå jag inte riktigt kan relatera till. Tycker verkligen om norska Katarinas konto. Hon känns så glad och genuin samt lägger upp inspiration på pass blandat med vanliga bilder. Me likey :)

- Estrad "Vårt år". Den här låten hörde jag faktiskt för första gången idag men jag gillar den redan sååå mycket. Äkta feel good och sommarkänslor för mig. Ni känner igen Estrad från "Mer för varandra". Den här låten gästas av Tjuvjakt.

Svarta - LÄNK // Beiga - LÄNK // Orangea - LÄNK - Monkis jeanskampanj! Köper man två jeans eller mer får man 30% rabatt på sitt köp. Hur generöst erbjudande? Så nice ju. Jag har ju två nya favoritjeans därifrån som ni sett i bloggen på sistone och jag funderar på om jag ska slå till på ett par av dom ovanför. Kan vara riktigt snyggt med ett par lite vidare byxor också.

- Hannas guide till en ultimat helg i Stockholm. Det här inlägget publicerades i Januari men jag kom och tänka på det idag när jag satt på Haymarket. Om ni inte har läst det ännu; just do it. KLICK

- Alan Watts. Jag har verkligen helt missat Alan Watts men här om dagen när jag letade efter musik till mina kommande Bali-vloggar så ramlade jag över flera av hans tal/filosofier. Blev så sjuuukt lugn av dessa klipp. Ta er tid och lyssna, tror ni kommer finna mycket av det överraskande intressant. Jag tycker att det är så fascinerande att mycket av det han säger är sagt för så himla länge sedan, men ändå är det så applicerbart nu 2019.

Hylamide Glow -LÄNK // St Tropez Bronzing Water Mist - LÄNK// Maria Nila Salty Mist - LÄNK - Skönhetsprodukter! Nu såhär i slutet av Februari är man ju sitt absolut blekaste jag och jag känner verkligen att jag crave:ar diverse skönhetsprodukter just nu. Kollade runt lite på Lyko och hittade både Hylamide och St Tropez olika alternativ för glow och färg i ansiktet. Sen behöver jag verkligen en ny salty mist från Maria Nila inför min resa. Man får ju naturligt saltigt hår på semestern men jag äääälskar att använda den här produkten i självtorkat hår på sommaren. Mitt hår blir mindre frissigt tack vare denna.

- Matsmart.se! Jag och Gustav handlar ofta mat via nätet då vi tycker att det är väldigt bekvämt just när det komma till den stora veckohandlingen. I helgen var vi hemma hos hans syster Linnea och då tipsade hon oss om matsmart. Det är tydligen en hemsida som rear ut saker med korta datum eller varor som passerat bäst före datumet. Det rekommenderade bäst före datumet är ofta väldigt kort om man jämför med hur länge produkten faktiskt håller sig bra. Lukta, titta och smaka av så märker man om något är bra eller inte. Så nu har vi beställt hem massor med bönor, tomatkross och kokoschips, ser verkligen fram emot att få hem allt i och med att det blev så billigt.

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Gör salty misten håret strävt som saltsprayer brukar göra eller hår håret mjukt och "nytvättat"? ?
nouw.com/emmasvahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229