Favoriter på Youtube just nu!

Allmänt, Tips

Nu har det blivit vissa inlägg som blivit lite återkommande varje vecka, ett av dom är detta. Jag är inne i en period nu där jag kollar relativt mycket på youtube (för att vara jag) vilket jag inte varit på länge. Kanske är det så att jag liksom tycker att det är roligare när jag själv vloggar mer osv.. I don't know. Här nedanför hittar ni i alla fall några av de senaste videosarna jag kollat på och tyckt om väldigt mycket.

Angelica Blick & Johanna Nordström kör spicy noodle challenge Nej men alltså jag blev så glad och taggad när jag såg att Angelica hade laddat upp den här videon. Jag tycker både Johanna och Angelica är så sköna så visste direkt att det skulle bli en rolig video. Skrattade verkligen högt flera gånger haha. Vettefan om jag hade vågat äta sådär stark mat, hade fått paniiiiiiik. Kan ju dock erkänna att den idér nu är uppskriven på listan över video-idéer hehe.. Laki lever sitt liv och filmar det Jag brukar ofta kolla youtube när jag äter lunch och jag kollade på den här vloggen igår och slogs av att jag tyckte att det var så mysigt att bara följa Lovisa i en vlogg där det inte behövde hända så mycket. Jag själv föredrar vardagsvloggar före rese-vloggar osv men vet själv att man lätt blir kritisk mot sig själv när man filmar en rätt innehållslös vlogg. Som tittare älskar jag det dock! Gymdejten avsnitt 2 Nej men detta är för sjukt hahahah.. Om ni gillar att kolla på program som ger er *cringe* så är detta perfekt. Barebells och Tyngre har alltså tillsammans skapat ett dejtingprogram för "gymmare" och det är så roligt och stelt på samma gång haha. Detta är avsnitt 2 som släpptes nu i veckan, klicka er vidare till Tyngres kanal för att se avsnitt 1. Mustiga Mauri smakar fängelsemat Nej men alltså man blir ju verkligen besatt av den här människan hahaha. Både jag och Gustav älskar verkligen Uppdrag Mat på Youtube. Inte bara älskar man ju själva mattemat, också Mauri. Detta avsnitt tyckte jag var både roligt och intressant. Wilma Holmqvist testar saker som influencers tipsat om Nej men denna video är så bra tycker jag! Tycker Wilma gör det på ett så proffsigt sätt också utan att gå till personligt angrepp mot någon eller liknande. Man känner att hon är väldigt ärlig vilket jag uppskattar! Detta är också en video jag hade kunnat kopiera rakt av haha. Superbra idé ju!  

Gillar

Kommentarer

Idanaemi
Idanaemi,
Älskar sånna här inlägg! Så kul hur du ser på saken med att titta på vardagsvloggar eftersom du som du säger själv blir kritisk till vardagsvloggar. Jag älskar själv dina vardagsvloggar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229