Favoritplaggen just nu!

Allmänt

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!!

Ljusblå jeans - HÄR // Vit stickad tröja - HÄR

Jacka i fuskpäls - HÄR // Väska - HÄR

Solglasögon - HÄR

Off shoulder tröja - HÄR

Randig tröja - HÄR // Mörkgrå jeans - HÄR // Mössa - HÄR // Halsduk - HÄR

Randig topp - Other stories (hittar ingen länk)

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Hej! Vet du om någon bloppis du och andra bloggare ska ha snart?
Isabelle
,
Skärpet till din off shoulder!!!! såå snygg, vart ifrån?
Ester
,
Åh ja, undrar samma! Kan inte du göra något inlägg där du går igenom din brun-utan-sol-rutin och hur ofta, hur mycket, när osv? Har förresten ett tips mot fläckiga händer, låter kanske lite skumt men att blöta ner handsken som en beautyblender och sen liksom dutta på BUSen, precis som man gör när man sminkar sig! Works wonders för mig i alla fall! Kram
Johanna
,
Hej fina! Vill först bara säga KRAM till dig och mer tänker jag inte lägga mig i. Sedan till lite ytligare saker... 😊 Dels vill jag säga att podden.. alltså... finner inga ord.. jag lyckad ALLTID skratta HÖGT medan jag springer på löpbandet på gymmet när jag lyssnar på er. Ni får mig seriöst att skatta högt och även om jag försöker att hålla mig så går det inte!! Det kommer alltid ngt random högt skratt av mig på gymmet på grund av er & folk kollar. TACK för det, ni är helt jävla underbara! Er humor är så klockren och ja.. ni är så jäkla sköna helt enkelt. Sedan vill jag också säga att jag verkligen gillar och uppskattar dessa typer av inlägg. Mer outfits åt folket from Big A please. Du har så skön och härlig stil så man vill ju bara köra en copy på allt!! Vore kul om du skulle vilja göra ett inlägg om dina favoritjackor just nu och om dina favoritskor? Vore inspirerande. Tack för en grym blogg, podd och för att hela du är så grym. Kram på dig fina!
Elin
,
Alltså jag måste bara kommentera: DU ÄR SÅ FUCKING SNYGG! Kan verkligen inte hantera det! Wow wow wow alltså. <3
Tufwa,
Du är så fin och inspirerande!! ❤️
nouw.com/tufwa
louise
,
Vilket läppstift använder du? 😊
Izabella
,
Alltså undrar EXAKT samma sak som Jasmine! Det är precis likadant för mig, och då använder jag också Cocoa brown. Får alltid finnar och utslag i ansiktet efter jag använt den 😟(( det suger, får väl helt enkelt testa en annan antar jag.. rekommenderar ej att ta den i ansiktet om man som jag har gamla acne ärr och har en blandhy som drar åt det feta hållet.
Tora Hansson,
Du har så himla fin klädstil!
nouw.com/torahansson
Lina S
,
Fina kläder! hade tänkt köpa jeans från Gina tricot, vad har du för storlek? 😊