Favoritsmink på rea

Allmänt, Skönhet, Tips

Innehåller Adinks

Fick ett nyhetsbrev imorse om att mitt smink från ett av mina favoritmärken var nedsatta med 20%. Märket är The Balm som jag använt mig av i flera år, köpte min första produkt därifrån för kanske fyra år sedan och det är highlightern Mary Lou-manizer som fortfarande är min absoluta favorit. Älskar verkligen deras förpackningar och kvalité, stort tips!

Stor palett med ögonskuggor och rouge - LÄNK // Highlight palett - LÄNK // Hot mama rouge - LÄNK // Highlighter - LÄNK

Mer smink från The Balm som är nedsatt hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

matilda ?,
Åhh jag som så länge velat testa May Lou-manizer! måste se om jag kan få tag på den (:
nouw.com/matildardn
Loise,
Haha kollar på dina vloggar nu, känns som vi hade blivit bra vänner för jag har minst lika mycket otur som du har! haha, hoppas du mår bättre nu! kram <3
www.devote.se/loisebackryd
Sara
,
Du sminkar dig ju såå fint jämt, men en annan fråga: Vad tar du bort ditt smink med? Vad använder du för sminkborttagning? Kan du inte skriva om det? 😊 Tack för en superbra blogg!!
Ebba
,
Hej Andrea! Detta kanske är en dum fråga, men bor du fortfarande i egen lägenhet eller du har flyttat hem igen? Kan vara jag som inte alls hänger med i svängarna haha, men har märkt mycket på senaste tiden att du är hemma i huset mycket 😊 jag hänger nog inte riktigt med här jaha, så förlåt för det, men undrar bara 😊 kram på dig & ha en bra måndag!
Ebba
,
Tack så mycket! Måste bara säga att du inte alls är misslyckad eller någonting , man är redo när man är redo 😊 kram <3
Olivia
,
Din blogg är jätte bra och jag älskar dina vloggar! Jag undrade om du inte kunde göra ett inlägg eller en video där du visade dina sminkborstar och vilka du använder till vilket!