Favoritsolglasögon

Allmänt, Tips

Såhär lagom till vår och sommar tänkte jag att jag kunde visa er mina tre favoriter ut solglasögonsgarderoben. Okej fan var överdrivet det där lät haha. Nej men har några fler men de använder jag inte alls lika ofta utan dessa tre är då mina favoriter.

Såhär ser mina clubmasters ut på och dessa är nog mina number 1 på sommaren att ha till vanliga outfits, alltså inte på stranden. De är rätt tåliga och är så grymt snygga med gulddetaljerna, perfekta accessoaren enligt mig. ÄLSKAR verkligen outfiten till höger som jag hade på min i New York.. Jag har i alla fall storlek 49 och HÄR hittar ni solglasögonen.

´

Dessa runda godingar är nyast i min lilla Ray Ban-familj. Älskar att de är lite retrostil på dom, passar perfekt till bohemiska sommaroutfits. Det enda jag inte gillar med dom är att de känns rätt ömtåliga med sina tunna bågar. I dessa har jag storlek 50! Skulle verkligen vilja ha ett par sånna här med spegelglas alltså.. HÄR hittar ni dom.

.

Mina wayfarers passar till seriöst ALLT. Jag älskar att de är i princip helsvarta för de funkar till outfits med både silver och guld. Dessa är mer tåliga och perfekta om man inte är superförsiktig (som jag hehe...). Har alltid dessa med mig till stranden till exempel. Jag har storlek 50 och HÄR hittar ni dom.

'

Affilatelänkar

Gillar

Kommentarer

Emelie TD Nguyen,
Caroline Kempe,
Ray Ban gör verkligen världens bästa och snyggaste solisar!
carolinekempe.myshowroom.se
Rebecca
,
Länkarna fungerar tyvärr inte.. alla 3 var verkligen så snygga!!!