Favoritvideos på Youtube just nu!

Allmänt, Tips

1. Nej men alltså detta är av någon anledning så jäkla roligt att titta på hahah. Linn levererar alltid så grymma videos tycker jag och detta är så kul, att få höra om folks konstiga matkombinationer och sen höra hennes reaktioner. Skulle fan vilja testa detta själv haha! Detta fick mig att börja fundera lite kring vad jag själv har för konstiga matkombinationer och jag har faktiskt inte kommit på något än.. Ska fortsätta klura på den!

2. En av mina favoritkanaler att följa på youtube är RMM. Tycker alltid dom levererar roliga och välgjorda videos som jag skrattar mycket till. Just denna video är inte så flamsig och roligt men riktigt intressant! Killarna får kolla in läget på ett av Sveriges hårdaste fängelsen; Hall!

3. Vad fan är det som skeeeerrrr????? Detta är typ det finaste jag hört. Gåshud utlovas.

4. Denna video har jag set fram emot att se! Johanna hörde av sig till mig för några veckor sedan och bad mig nämna några av mina sminkfavoriter då hon skulle göra en video där influencers väljer hennes smink och här i videon har ni resultatet! Så om ni vill veta min favorit-concealer & puder; check it out.   Vilka är era favoriter på youtube? Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229