Festklänningar

Tips, Wanted

ADLINKS

1an // 2an // 3an

Nu när vi köpt allt viktigt till lägenheten (förutom ny tvbänk, tv, micro, och... och... massor av annat egentligen) så börjar det klia i mina fingrar efter vanlig shopping.. Usch vad hemskt men det är sant. Är så jäkla taggad på att köpa snygga festkläder. Festar inte så ofta men när jag väl gör det känns det som att jag inte har någonting att ha på mig.. Slösurfade lite igår kväll och hittade dessa tre klänningar på Ginatricots hemsida och kände bara WOW. Kan verkligen inte avgöra vilken jag tycker är snyggast haha.. 1an och 3an är ju mest party men 2an är i sammet vilket jag är lite svag för.. Lite tips på snygga festklänningar i alla fall! Kanske något att köpa till nyår redan nu?

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
ÄLSKAR klänning nummer tre, såå snygg!!
nouw.com/jenniferhaglund
Sara Pettersson,
Älskar nummer 3! Så snygg!!
nouw.com/sarakarolina
emma
,
Hej!! Har en liten önskan: mera personliga inlägg!!! Förstår att du måste ''fylla på'' med andra inlägg också, men det är ju främst du som person som man vill läsa om. Mera sådana inlägg som vad du skall göra nu och vad du har för planer för dagen osv vore skitkul. Ha de bra!!
Elsa
,
Åh!! Skulle inte du kunna göra ett collage med snygga väskor som man även får plats med dator i? Behöver verkligen lite hjälp <3
Matilda Danielsson,
Så fina klänningar! Trean är ju dösnygg ?
matildadanielssons.blogg.se
Petra,
alltså 3an <3
www.petra.for.me